سیدباقر نورالدینی، مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمان با اشاره به اجرای طرح کدینگ کارت سوخت در استان کرمان گفت: استان کرمان، نزدیکترین استان به استانهای مرزی جنوب شرق کشور است و این طرح به منظور صیانت از سرمایههای ملی و جلوگیری از عرضه خارج از شبکه سوخت، مدیریت مصرف، جلوگیری از قاچاق سوخت و سهولت در امر سوخترسانی شهروندان اجرا شده است.
او با بیان اینکه با اجرای این طرح خودروهایی که در محدوده استان کرمان وجود دارند، مجاز به سوختگیری در جایگاههای سطح استان هستند، افزود: در برخی از جایگاههای عرضه بنزین استان شاهد بودیم که افرادی با در اختیار داشتن چندین کارت سوخت، اقدام به قاچاق و سوختگیری در داخل مشکها میکردند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمان با اشاره به اینکه در طرح کدینگ عملا از ورود کارت سوختهای مهاجر به استان جلوگیری میشود، بیان داشت: تعداد زیادی کارتهای سوخت مهاجر از دیگر استانها در کرمان وجود دارد که افرادی که به کارت خود نیاز نداشتند به هر دلیلی کارت سوخت خود را در اختیار دیگران قرار داده بودند.
او با اشاره به اینکه عدهای سودجو با در اختیار داشتن کارتهای مهاجر، هم ثروت ملی را قاچاق کرده و به غارت میبردند و هم باعث به خطر افتادن جان هموطنان در جادهها و در شهرها بودیم، بیان کرد: متاسفانه حتی شاهد دپوی سوخت قاچاق در منازل مسکونی بودیم که حوادث تلخی را در مرکز استان رقم زد.
نورالدینی با بیان اینکه با رصد انجام شده بخش عمدهای از این کارتها از چرخه قاچاق سوخت خارج شده است، گفت: با اجرای طرح کدینگ کارتهای سوخت این افراد سودجو دیگر نمیتوانند کارتهای جدیدی را از دیگر استانها خریداری کرده و به کرمان بیاورند.
او با اشاره به اینکه هدف ما جلوگیری از ورود سیل کارتهای سوخت مهاجر به استان به منظور قاچاق سوخت و خروج این سرمایه ملی از کشور هستیم، افزود: برای تامین سوخت خودروهای مسافران نیز جایگاههایی در سطح استان در نظر گرفته شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه کرمان با بیان اینکه اطلاعرسانیهایی لازم در جایگاههای عرضه سوخت استان و همچنین رسانهها انجام شده است، گفت: در مسیرهای ورودی و خروجی به استان و همچنین در ورودی و خروجی تمامی شهرستانها و در تمامی شهرها، جایگاههایی خارج از طرح برای سوختگیری مسافران در نظر گرفته شده است.
منبع: تسنیم