باقرزاده گفت: در حال حاضر نیمی از مدارس کشور فاقد مربی یا معاون پرورشی هستند.

اصغر باقرزاده  معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش در جمع اصحاب رسانه استان یزد گفت: بر اساس قانون احیای معاونت پرورشی باید به ازای هر مدرسه حتی با ۱۰ دانش‌آموز، یک مربی وجود داشته باشد که با افزایش تعداد دانش‌آموزان به ۱۲۰ نفر، مدرسه علاوه بر مربی پرورشی باید معاون پرورشی نیز داشته باشد. 

او با اشاره به فعالیت حدود ۱۱۸ هزار مدرسه در کشور افزود: در حال حاضر ۴۷ هزار مربی و معاون پرورشی در مدارس کشور فعالیت دارند که در صورت توزیع مربی یا معاون پرورش در هر مدرسه، باز هم ۵۰ درصد مدارس مربی یا معاون پرورشی نخواهند داشت و متاسفانه توزیع این وضعیت در تمام کشور یکسان است.

معاون پرورش وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امسال مجوز ابتدایی برای بکارگیری ۱۱ هزار مربی پرورشی جدید در مدارس اخذ شده، ولی این در حالیست که هفت هزار نفر از ۴۷ هزار نفر مربی موجود نیز بازنشسته خواهند شد.

باقرزاده در مورد وضعیت مشاوران مدارس اظهار داشت: بر اساس مصوبه دولت باید به ازای هر دانش‌آموز یک ساعت در هفته مشاوره وجود داشته باشد که لازمه این امر وجود ۴۰ هزار مشاور در مدارس کشور است، ولی در حال حاضر ۱۳ هزار مشاور داریم که این کمبود به مرور زمان شکل گرفته و به این میزان افزایش یافته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، مهمترین برنامه محوری در ذیل هدف پایه‌ای ایمان را «اقامه نماز در مدارس» ذکر کرد و گفت: مدیران مدارس موظف هستند درباره این موضوع، رویکرد‌ها و راهکار‌هایی اجرایی را در مدرسه خود عملیاتی کنند.

معاون وزیر با بیان این که در حوزه امید نیز محوریت با برگزاری اردو‌های دانش‌آموزی منظور شده است، تأکید کرد: امسال هر مدرسه باید دانش‌آموزان خود را به مدت دو روز در قالب اردو‌های تربیتی مشارکت دهد.

باقرزاده برگزاری برنامه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی را رویکرد مورد نظر در راستای تحقق هدف پایه‌ای نشاط عنوان کرد و ادامه داد: در هدف پایه‌ای خردورزی نیز جمع‌آوری سئولات و شبهات دانش‌آموزان و ایجاد فرصتی برای پرسش و پاسخ در مورد آن‌ها تعریف شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.