سنت ۷۰ ساله پخت حلوا (شعله زرد) در سالروز میلاد خجسته حضرت مهدی موعود (عج)، روز جمعه در آیینی با حضور مردم در روستای منشاد مهریز یزد برگزار شد.

در آیین سنت ۷۰ ساله پخت حلوا با همت و همراهی اهالی روستای منشاد در بخش مرکزی مهریز بیش از یک تن حلوا در آشپزخانه مسجد جامع پخت و بین مردم و مسافران توزیع شد.

حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم‌های مختلف تهیه که طرفداران زیادی به خصوص در مناطق روستایی دارد.

برای تهیه حلوا باید برنج، شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط و درون قابلمه و یا دیک‌های بزرگ بر حسب ضرورت و جمعیت مدنظر روی حرارت ملایم بجوشانند.

سالانه در شهرستان مهریز جشنواره‌های مختلف به ویژه قرمه، گل سرخ محمدی و بر حسب ضرورت در بخش‌های فرهنگی و هنری با حضور مردم برگزار می‌شود.

مردم استان یزد از گذشته تاکنون به شعله زرد، حلوا میگویند؛ اگر به آن زعفران اضافه کنند به رنگ زرد و اگر اضافه نکنند به رنگ سفید خواهد بود.

 

برچسب ها: پخت حلوا ، سنت قدیمی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.