علی جهانی در جلسه بررسی واحدهای تولیدی و صنعتی سراب با بیان اینکه میزان صادرات انواع مربا نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش دارد گفت: انواع میوه جات به عنوان مواد اولیه این کارخانجات از شهرستانهای استان تهیه شده و سالانه بیش از ۱۰ هزار تن عسل و مربا در واحدهای صنعتی این شهرستان تولید میشود.
وی ادامه داد: کشورهای عراق عمان مالزی افغانستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس بیشترین مقصد این تولیدات است.
فرماندار سراب افزود: در این منطقه سالانه ۳ هزار تن عسل طبیعی نیز تولید میشود و این شهرستان با دارا بودن ۶۵ هزار کندوی عسل، رتبه نخست استان در تعداد کلونی زنبور عسل و رتبه دوم تولید عسل را دارد.