محمود زین الدینی گفت: دامپزشکی کرمان از ابتدای امسال تاکنون، بر بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداریهای گوشتی سطح شهرستان نظارت داشته است.
او با اشاره به اینکه برای تامین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی، تمامی مراحل پرورش طیور گوشتی از حمل و نقل بهداشتی، واکسیناسیون، نگهداری، کشتار و بسته بندی گوشت مرغهای تولیدی با نظارت شبکه دامپزشکی انجام میشود، افزود: در این مدت، این میزان جوجه ریزی منجر به تولید و استحصال بیش از ۴ هزار تن گوشت مرغ با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان شده است.
زین الدینی تصریح کرد: مرغداران بایستی توصیههای دامپزشکی که بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی است را رعایت کنند و در صورت مواجهه با بیماریهای واگیر و یا بیماریهای با تلفات بالا در سطح مرغداری و برای جلوگیری از شیوع این گونه بیماریها مراتب را به شبکه دامپزشکی به منظور بررسی و رسیدگی اطلاع دهند.
او با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از دو میلیون و ۲۳۰ هزار قطعه مرغ گوشتی زنده روانه کشتارگاه شده است، گفت: تامین گوشت بهداشتی و سالم و عاری از هر گونه آلودگی اولیه و ثانویه و حفظ بهداشت عمومی جامعه از وظایف دامپزشکی در این حوزه است.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به گرم بودن هوا و احتمال افزایش بار میکروبی و فساد سریع گوشت، از مردم خواست، بعد از خرید فرآوردههای خام دامی تازه از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی بلافاصله و بدون فوت وقت آن را به منزل منتقل و در شرایط مناسب قرار دهند.
او حداکثر مدت نگهداری گوشت مرغ تازه در دمای یخچال در بهترین حالت را حداکثر ۳ روز از زمان کشتار در کشتارگاه عنوان کرد.