دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنایع غذایی و تبدیلی استان فارس گفت: این همایش با حضور فعالان صنعت غذا از استانهای فارس، بوشهر، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد و کارشناسان دانشگاههای علوم پزشکی شیراز، جهرم، فسا و لارستان برگزار شد.
دیداری افزود: در این همایش از ۵۶ شرکت برتر صنایع غذایی و ۴۶ مسئول فنی نمونه تجلیل شد.
اعطای تندیس واحد برتر لبنی استان به پگاه فارس
مهدی علی پور مدیرعامل پگاه فارس در حاشیه این همایش گفت: پگاه همواره بهعنوان حامی حقوق مصرفکنندگان، با تولید محصولات ایمن با کیفیت و سالم، در توسعه سلامتی جامعه، نقش بسزایی را ایفا کرده است.
او مهمترین شاخص در انتخاب پگاه فارس را پایین بودن میزان شکایات در طول دوره بازرسی سالانه، انطباق نمونه برداریهای انجام شده در طول دورهی یک ساله و همکاری با سازمان غذا و دارو در زمینه تبادل اطلاعات و آموزش عنوان کرد.
علی پور همچنین تصریح کرد: کسب بالاترین امتیاز در ممیزی prps اداره نظارت، ارسال به موقع گزارشات نتایج آزمون محصولات و مواد اولیه به کارشناسان مربوطه، رعایت اصول ایمنی غذا و تمدید به موقع و بدون عدم انطباق iso ۲۲۰۰۰ و haccp و همکاری متقابل با علوم پزشکی استان از طریق برگزاری بازدیدهای علمی برای کارشناسان، بازرسان و دانشجویان حوزه ایمنی غذا را از دیگر شاخصهای این ارزیابی عنوان کرد.
شایان ذکر است، در همایش گرامیداشت روز جهانی ایمنی غذا که با حضور معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان ملی واستانی در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد؛ لوح و تندس واحد برتر لبنی استان به پگاه فارس اعطا شد.
در این مراسم از فرهاد نگهداری همکار پگاه فارس بهعنوان مسئول فنی برتر استان نیز تقدیر شد.