
حسینی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی اظهار کرد: برداشت محصول جو از مزارع آبی و دیم شهرستان میامی به پایان رسید.
وی با اشاره به سطح زیر کشت محصول جو در میامی گفت: سطح زیر کشت جو در این شهرستان، هشت هزار و ۵۳۲ هکتار بوده که شامل پنج هزار و ۵۱۲ هکتار جوی دیم و سه هزار و ۲۰ هکتار جوی آبی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با اشاره به ارقام کشتشده نیز گفت: ارقام کشتشده جو شامل گوهران، یوسف، واکسیما و بهمن است.
حسینی خاطرنشان کرد: از این سطح، بیش از 16 هزار تُن محصول جو برداشت شده است.
وی افزود: برداشت جو از اواخر اردیبهشت از دهستان فرومد آغاز شده و تا نیمه دوم تیرماه در منطقه کالپوش ادامه داشته است.