محسن معصومعلیزاده اظهار داشت: در این برنامه سه روزه تعدادی از آژانسها و رؤسای انجمنهای دفاتر خدمات مسافرتی کشور شرکت میکنند و یکی از برنامههای مهم حوزه گردشگری همدان است.
وی بیان کرد: امسال بسته کاملی برای تبلیغات در حوزه گردشگری در نظر گرفتهایم تا از تمام ابزارها برای معرفی استان استفاده شود و برگزاری رویدادها، تبلیغات تلویزیونی، فضای مجازی، تورهای آشناسازی و شرکت در نمایشگاهها از جمله این برنامههاست.
معصوم علیزاده ادامه داد: تعدادی از این برنامهها، تیرماه اتفاق افتاد و بیشتر آنها در حوزه گردشگری کشاورزی بود، علاوه بر این جشنواره مبل و منبت ملایر شاخصترین این برنامهها بود.
وی با اشاره به اینکه تور آشناسازی تورگردانان ایران نیز یکی از برنامههاست، تصریح کرد: هدف از برگزاری این تور معرفی ظرفیتها و برندهای جهانی در حوزه گردشگری همدان با محوریت معرفی سایت تاریخی هگمتانه است.
معصوم علیزاده با بیان اینکه میهمانان روز اول از غار علیصدر و شهر جهانی لالجین بازدید میکنند، گفت: مجموعه هگمتانه و مرکز تاریخی همدان، گنبد علویان و آرامگاه باباطاهر نیز در برنامههای این روز گنجانده شده است.
مدیرکل میراثفرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان همدان اضافه کرد: روز دوم بازدید از تپه نوشیجان، شهر زیرزمینی سامن و مینیورد ملایر در نظر گرفته شده و آرامگاه بوعلیسینا و تعدادی از جاذبههای گردشگری شهر همدان از دیگر برنامههاست.
معصومعلیزاده با اشاره به اینکه محوطه توریستی گنجنامه و باغ موزه دفاع مقدس در روز سوم مورد بازدید میهمانان قرار میگیرد، افزود: پایان برنامه، نشست میهمانان رویداد با تعدادی از مدیران استانی خواهد بود.
همدان میزبان نماینده دفاتر خدمات مسافرتی کشور است
دفاتر خدمات مسافرتی بازوی اجرایی در توسعه گردشگری همدان از امروز پنجشنبه تا شنبه آینده ۲۴ تیرماه میزبان نماینده دفاتر خدمات مسافرتی کشور است.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در این باره افزود: در این رویداد مدیران و نمایندگان کانون جهانگردی و اتومبیلرانی منطقه غرب کشور در همدان حضور خواهند داشت و این برنامه با محوریت همدان و با حضور ۳۰ نفر از نمایندگان صدور اسناد گواهینامه بین المللی و مدیران دفاتر خدمات مسافرتی کشور در همدان برگزار خواهد شد.
علی خاکسار اظهار داشت: مدیران دفاتر خدمات مسافرتی بهعنوان بازوی اجرایی گردشگری، نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری و رونق اقتصادی استان ایفا میکنند.
وی ادامه داد: استان همدان دارای ۶۰ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری است که بهصورت مستمر در حال ارائه خدمات به متقاضیان و گردشگران داخلی و خارجی هستند.
معاون گردشگری میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: مدیران این دفاتر میتوانند ضمن معرفی آثار تاریخی، مناطق گردشگری و طبیعت بکر و بینظیر استان و همچنین با ایجاد تعامل و فراهم کردن زمینه ارتباطی با دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی داخل و خارج از کشور، برای جذب گردشگران فعالیت کنند.
وی گفت: در این برنامه سه روزه همه ظرفیت های استان همدان را به تورگردانان معرفی خواهیم کرد چرا که دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی به عنوان عنصری واسطه میان عرضه کنندگان اطلی خدمات همچون تورگردانان و یا شرکت های حمل و نقل و هتلها از یک سو و گردشگران متقاضی سفر از طرف دیگر عمل می کنند.
خاکسار بیان کرد: توفیق یا عدم توفیق این واسطه ها بر موفقیت یا شکست برنامه های مقاصد گردشگری و عرضه کنندگان خدمات گردشگری به شدت تاثیرگذار است و از این رو آشنایی با عملکرد این موسسات حائز اهمیت بسیار است.
وی در خصوص توسعه گردشگری و نقش زیرساختها گفت: زیرساختها به عنوان موتور محرکه صنعت گردشگری باعث جذب سرمایهگذار و ایجاد انگیزه برای سرمایهگذاری در این بخش شده و در نهایت رونق صنعت گردشگری و توریسم را در پی دارند.