دبیر اجرایی جشنواره سیر سولان گفت: «سولان» ظرفیت چشمگیر برای توسعه گردشگری کشاورزی است.

 محمدجواد درویشیان با اشاره به برگزاری پنجمین جشنواره ثبت جهانی سیر همدان در منطقه «سولان» قطب تولید سیر کشور گفت: خوشبختانه این جشنواره هر سال باشکوه‌تر از سال گذشته برگزار می‌شود که می‌تواند دستاورد‌های خوبی را به خاطر ثبت جهانی این محصول داشته باشد.

او با بیان اینکه امسال جشنواره سیر همدان به همت و تلاش نمایندگان، فرمانداری، بخشداری، دهیاری، جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، انجمن سیر و صیفی و نیز میراث فرهنگی به خوبی برگزار شد گفت: یکی از اهداف این جشنواره جذب گردشگر است که امیدواریم بتوانیم آن را به خوبی محقق کنیم.

دبیر اجرایی جشنواره سیر سولان با بیان اینکه همدان ظرفیت‌های متعددی را در نقاط مختلف دارد که می‌توان با برگزاری برنامه‌های مدون و مستمر مانند جشنواره‌های سالانه و یا فصلی باعث رونق گردشگری در آن‌ها شد گفت: روستای سولان مرکزیت تولید، توزیع و پخش محصولات کشاورزی را در منطقه دارد و یک ظرفیت چشمگیر برای توسعه گردشگری کشاورزی است که باید مورد توجه باشد.

درویشیان گفت: سیر همدان پس از سال‌ها پیگیری و اعلام رسمی دفتر بین‌المللی سازمان جهانی مالکیت معنوی و فکری WIPO در ژنو سوئیس، ۱۸ خردادماه ۱۴۰۲ با شماره آگهی AO-۱۲۷۳ به ثبت جهانی رسید.

او گفت: تاکنون مسئولان و متولیان امر در گام بعدی به دنبال برندسازی و تسهیل روند صادرات این محصول راهبردی هستند که امیدواریم این مهم محقق شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.