حجامت برای کودکان زیر دو سال و افراد بالای ۶۰ سال توصیه نشده است؛ چرا که استقامت اعضا در کودکان کمتر بوده و حجم خون کم است.
در سالمندان، چون اغلب خونشان غلیظ و پوست و گوشت خشکی دارند و تنها با حجامت، خون رقیقشان خارج میشود، احتمال افزایش غلظت خون و خشکی بیشتر مزاج در این گروه سنی زیاد است.
عماد حاجی نژاد، پزشک عمومی گفت: به طور کلی ادعاهای نادرستی در مورد حجامت وجود دارد. مانند این که خون کثیف یا لخته را از بدن خارج میکند که از لحاظ علمی کاملا اشتباه است؛ سیستم گردش خون در بدن انسان به طور یکسان عمل می کند. قلب خون بدون اکسیژن که مصطلح به خون کثیف است و از اعضای بدن به وسیله سیاهرگها به قلب برگشته از بطن راست به ریهها میفرستد تا دوباره با اکسیژن غنی شود و به وسیله سیاهرگهای ششی دوباره از ریه به بطن چپ قلب باز گردد.
او بیان کرد: بطن چپ خون غنی از اکسیژن را به تمام اندامهای بدن پمپ می کند و دوباره این چرخه تکرار میشود؛ بنابراین خونی که به وسیله حجامت از بدن خارج میشود، همان خونی است که از بطن چپ خارج شده و در گردش خون سیستمیک قرار دارد و چیزی به نام خون کثیف در چرخش خونی بدن وجود ندارد.
این پزشک ادامه داد: علت این که بعد از حجامت کردن خونی که داخل ظرف جمع شده، سیاه میشود مربوط به شیوه انجام خون گیری است. موادی که در خون وجود دارند در تماس با هوای آزاد تغییر رنگ پیدا میکنند و تیره میشوند و این هیچ ارتباطی به این ادعا که خون کثیف باشد ندارد. لخته شدن خون امری طبیعی است و گردش لخته در بدن وجود ندارد.
او گفت: حجامت ممکن است در برخی مضراتی در پی داشته باشد که اهدای خون این مضرات را ندارد. به طور کلی با توجه به این که هم اهدای خون و هم حجامت به کاهش غلظت خون کمک کرده و یک هدف را دنبال میکنند، میتوان گفت اهدای خون کار پسندیده ای است؛ چرا که از خون اهدا شده هم برای بیماران نیازمند خون مانند تصادفیها و بیماران خاص و انکولوژی و هم در جهت تولید فرآوردههای خونی برای بیماران خاص مثل هموفیلی میتوان استفاده کرد که کمک شایانی به این بیماران است.
او افزود: اهدای خون با هدف ذخیره کردن خون برای افرادی که به خون نیاز دارند و عملی است که برای جامعه مفید واقع می شود. با این کار، میتوان افرادی را از مرگ نجات داد؛ اما خونی که در اثر حجامت از فرد خارج میشود، حاوی اخلاط بسیار آلوده میباشد که عملا، برای هیچ کاری مفید نیست.
وی ادامه داد: همچنین باید در نظر داشت میزان خونی که در حجامت از دست میرود حدود ۸۰ سی سی است؛ در حالی است که در اهدای خون حدود ۵۰۰ سی سی خون اهدا میشود.
شما احیانا نویسنده ی سریال بانوی عمارت
و مسئول کلمه ی تیغ کثیف حجامت نبودید !!!!!
بعضیا برای مخالفت با طب کهن
و اصیل بشر که طی قرن ها تلاش و
آزمون و خطا و حکمت و... به دست آمده،
دست به چه تخریب هایی که نمیزنن?
یعنی خوب کثیف خارج می شه وبه نفع شخص حجامت کننده هست
و خون دادن برا شخصی که پرخونی داره خوبه
این دکتر فازش چی هست
عزیزان خونی که با اهدا از بدن خارج میشه خونی هست که در رگ ها جاریست ولی خون حجامت از جراحت پوست و زیر پوست خارج میشه و اصلا ربطی به هم ندارن چرا بیخودی بحث میکنید .
اینم بگم که به دکترا اکیدا تاکید کردن که اهدای خون رو تبلیغ و ترویج دهند مگرنه خود متخصیین و دکترا هم به درمان با حجامت اعتقاد دارن و منکرش نمیشن
در هر دو طب نوع تجویز فرق دارد ، نو ع دارو فرق دارد ولی رسیدن به سلامتی مهم است ، گاهی از طریق طب نوین و گاهی طب سنتی یا اسلامی .
پس دعوا ندارد ، کسانی که علم این ها را دارن باید بر علم خود برای سلامتی دیگران کوشا باشن، نه اثبات علم خود بر علم دیگری.
نکته آخر اینکه تمام دستورات پزشکی چه نوین و چه سنتی یا اسلامی تکیه بر دانش و تحقیق است که صد البته طب سنتی و اسلامی شروع بوده و علم نوین هم بروز بوده که هر دو میتوانند در سلامتی انسان ها نقش مفید داشته باشن.
بسیاری از مقالات و شبیه سازی ها اینو ثابت میکنه
این حالت تو خونگیری وجود نداره
توجه داشته باشید که عمل جراحی زخم های عمقی داشته ولی حجامت فقط خراش های سطحی !
پس یک جای کار غلط است!
به هرجهت اهدای خون اهدای زندگی است وایثار حساب می شود،
ولی از نظر درمانی جای حجامت را برای شخص خون دهنده نمی گیرد.
بعد آن سال به بعداز بنده خون دریافت نمی شود، و حتی به سازمان انتقال خون مرکز (تهران) رفتم جوابی به ندادن باید بگویم، متاسفانه و من را سردواندن
همین چند وقت پیش یه ورزشکار امریکایی تو اینستاگرامش به همه توصیه کرد حجامت برن
هر دو خوبه
مورد بعدی کسی که اوره خون یا قند خون یا چربی خون داره اگر ازمایش خون بده حالا نه اون روز چند روز بعد در مقایسه با اهدای خون میبینه که چقدر سلامتیش بهتر شده
یکی کبد که توکسین های خون رو پاکسازی میکنه و هموستاز میکنه
یکی طهال یا اسپلین که یلول های خونی رو پاکسازی میکنه یکی هم کلیه است که توکسین ها رو دفع میکنه، . در حقیقت خود خدا فکر پاکسازی خون رو کرده و لازم نیست خودتون به این چیزا فکر کنین.
تحقیقات زیادی هم انجام سده و متوجه شدن خون حجامت و خون اهدا خون هیچ فرقی ایجاد نمیکنه. مقالاتش هم موجوده، حتی در ایران هم اینکار صورت گرفته.
حرف غیر علمی نزن
خونی که در زمان خون دادن از شخص میگیرن از سرخرگه و خون تمیزه اما حجامت صرفا از سرخرگ انجام نمیشه، و هدف خون آلودست که از بدن خارج بشه، اینم نمیدونی؟!
این درست که حجامت سفارش پیامبر و ائمه اطهار است
اما باید توجه کرد که در آن زمان چیزی به نام اهدای خون وجود نداشته و حجامت انجام می شد
در کل من هروقت خون اهدا می کنم حال عمومی بهتری دارم و احساس سبکی می کنم
خداوند به همه سلامتی بده ان شاءالله
بعد از ۱۴۰۰ سال تازه توی این کرونا، یادتون دادن چیجوری دستاتونو بشورین و بهداشتتون رو رعایت کنین.
ولی مسلمونا از ۱۰۰۰ سال پیش اینها رو بلد بودن و الان به شما عقبافتادهها میخندن
دوما اسلام از خودش بعضی دستورات داشته که مختص خودش می باشد و به اصطلاح تاسیسی است
ولی بعضی از آنها تاییدی است مثل همین حجامت که قبل از اسلام وجود داشته و چون امر پسندیده ای بوده است بر آن صحه گذاشته
سوما سیستم گردش خون در انسان یکپارچه است بنابراین نمی توان گفت در بدن خون کثیف وجود دارد و با حجامت دفع می شود اگر قرار است با حجامت دفع شود پس با خون دادن هم همین نتیجه به دست می آید
چهارما خودن دادن و حیات بخیشدن به جان یک بیمار با اهدا خون امر ارزشمندی است که نباید فراموش کنیم
انشاا..هیچوقت کارتان به دوا و دکتر پیدا نکنید
بدون توضیحات و وجود یک پزشک علوم طبی این سخن یاوه گویی است
به این میگین فروش؟ این یازده هزار تومن کجا میتونه جبران کننده ی سیترات و جداسازی و نقل و انتقال و زنجیره سرما و پول کارکنان سازمان انتقال خون باشه؟ اون یازده هزار تومن رو هم واسه خالی نبودن عریضه میذارن واسه بیمار.
الان خودت گفتی که حاوی اخلاط بسیار الوده است که عملا برای هیچ کاری مفید نیست ، پس فهمیدی که ما برای چی حجامت میکنیم که همین اخلاط بی ارزش رو از بدن بیرون بکشیم
شما خون تمیزت رو به وسیله اهدا خون از بین ببر ، ما هم خون حاوی اخلاط بسیار الوده رو میریزیم بیرون
موفق باشی
میگه خونی که در اثر حجامت خارج میشه آلوده میشه و نمیشه دوباره اونرو به کسی تزریق کرد