احمد بهمنی نژاد افزود: تعهد کهگیلویه و بویراحمد در تولید نهال در استان امسال۲ میلیون اصله نهال بوده که ۷۵ درصد آن تاکنون اجرایی شده است.
وی بیان کرد: با برنامهریزی صورت گرفته، تعهد تولید نهال باقی مانده در قالب این طرح در استان تا پایان نیمه نخست سال انجام و سپس آماده عملیات غرس در عرصههای منایع طبیعی خواهد شد.
بهمنی نژاد تصریح کرد: امسال برای اجرای این طرح در کهگیلویه و بویراحمد از ظرفیت ۹ نهالستان دولتی و پنج نهالستان بخش خصوصی استفاده شده است.
وی اظهار کرد: "صنوبر" و "اکالیپتوس"، به منظور اجرای طرح زراعت چوب و با هدف اقتصادی و کاهش فشار بهره برداری از عرصه های طبیعی، انجام شده است.
بهمنی نژاد بیان کرد: بلوط، بادام وحشی، کنار ، بنه و زالزالک به عنوان گونههای جنگلی و " ابریشم، زبان گنجشک و انواع سوزنی برگ به عنوان گونههای فضای سبز در این طرح کشت شده است.
رییس اداره جنگلداری و جنگلکاری منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، تعهد دارد در طی چهار سال، عملیات کاشت و تولید ۱۵ میلیون اصل نهال را انجام دهد.
وی ادامه داد: اجرای این طرح از سوی دولت سیزدهم فرصت مناسبی برای افزایش پوشش گیاهی در عرصه های منابع طبیعی است.
بهمنی نژاد با اشاره به توزیع رایگان نهال در فصل درختکاری افزود: این نهال ها پس از تولید بین مردم، ادارات، نهادها، مراکز نظامی و آموزشی، مدارس، دانشگاهها، حاشیه راهها و کانالها توزیع خواهد شد.
وی تصریح کرد: همه ساله بحران های مختلفی مانند سیل، ریزگردها، کم آبی ،فرسایش خاک و حتی آتش سوزی و هجوم آفت ها جنگل های این استان را تهدید می کند که اجرای این طرح نقش مهمی در حل این مشکلات و احیای طبیعت دارد.
استان کهگیلویه و بویراحمد ۸۷۴ هزار هکتار جنگل دارد که بیش از ۵۰ گونه درختی و درختچه ای دارد که ۷۰ درصد جنگل های استان را ، درخت بلوط پوشش می دهد و در سال گذشته، ۲۶هزار هکتار از جنگل های بلوط استان درگیر آفت برگخوار بلوط شد.
کشورمان ایران برای احیا و بازسازی زیست بومهای تخریب شده تصمیم به تولید و کاشت درخت کرده است که با دستور رییس جمهور طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در چهار سال کلید خورده و با ابلاغ وزیرجهاد کشاورزی، به تکلیف قانونی تبدیل شده است و سهم کهگیلویه و بویراحمد نیز تولید و کاشت ۱۵میلیون درخت است.