عادل دریس در همایش تخصصی ارتقاء ایمنی و استانداردسازی عملیات بندری که با حضور شرکتهای دریایی و بندری داخلی و بینالمللی برگزار شد، گفت: جای خالی برگزاری همایشهای تخصصی در حوز بندری خالی بود به همین دلیل با توصیه معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانودری در این مسیر گام برداشتیم.
او ادامه داد: هدف از برگزاری این همایش تدوین، مشارکت و تببین استراتژیها است و اهداف و برنامههای آتی و در دست اجرای حوزه بندری تشریح میشود.
وضعیت مطلوب زیرساختهای بندری در کشور
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با تاکید بر اینکه باید با مشارکت بخش خصوصی و ارگانهای دریایی و بندری برای رسیدن به بنادری کارامد، موثر و ایمن گام بر داریم، گفت: تحقق این هدف در دسترس است و در خصوص ایجاد زیرساختها همواره تاکید شده است و خوشبختانه در بخش بندری دارای زیرساختهای خوبی در بنادر کشور هستیم.
دریس با اشاره به جایگاه ویژه بنادر در زنجیره حملونقل، لجستیک و زنجیره تامین کالا، افزود: بهروزشدن و استفاده از متخصصان در حوزه بندری نیازمند گردهمایی است و نشستهای تخصصی در دستورکار سازمان بنادر قرار دارد و تیرماه سال آینده ممیزی اجباری در بخش دریایی و هم بندری برنامهریزی شده است.
او با بیان اینکه بحث ایمنی، کالاهای خطرناک و نگهداری کالا از دیگر مسائل مهم و مورد توجه است، افزود: اتفاق بسیار خوبی در بخش آییننامه کارگزاران امور بندری و دریایی صورت گرفته است و مراحل استصوابی در سازمان بنادر و دریانوردی طی شده که در نهایت منجر به توسعه و تسهیل فضای کسب و کار خواهد شد.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تاثیر کریدورها در حملونقل دریایی و بندری و نیز استانداردسازی عملیات بندری در فعالیت اپراتورها، گفت: اتفاق بسیار خوبی در بخش آموزشهای لجستیک بندری رخ داده و سعی شده به صورت تجمیعی مدیریت در این بخش انجام شود.
بهبود وضعیت فعالیت اپراتورها از مهمترین برنامههای سازمان بنادر
دریس با تاکید بر اینکه بهبود وضعیت فعالیت اپراتورها از مهمترین برنامههای سازمان بنادر و دریانوردی است، گفت: کمک به بخش اپراتوری بندری در دستورکار سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد.