جعفر میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: از اعتبار وزارت بهداشت و خیرین یک سری از پایگاه های کانکسی را تغییر داده ایم. اورژانس در شهرهای بزرگ از نظر فضای فیزیکی دچار مشکلاتی است و امیدواریم همان فضای در نظر گرفته شده برای پایگاه کانکسی را برای ساخت ساختمان در اختیار اورژانس بگذارند.
به گفته وی اولین دوره مقطع کاردانی رشته فوریت های پزشکی ویژه بانوان رو به اتمام است و به زودی بانوان شرکت کننده در این مقطع فارغ التحصیل خواهند شد و تعداد این افراد حدودا ۲۰۰ نفر خواهد بود.
او افزود: در مصوبه شورای عالی سلامت آورده شده است که شهرداری ها زمین هایی را جهت ساخت پایگاه در اختیار اورژانس قرار دهند. این شورا با حضور رئیس جمهور برگزار و این موضوع ابلاغ شده است.
میعادفر افزود: پایگاه های اورژانس بانوان را در شهرها خواهیم داشت و در حال حاضر در تهران و برخی شهرهای بزرگ داریم. با فارغ التحصیلی این افراد قصد توسعه اورژانس بانوان به خصوص در کلانشهرها را خواهیم داشت.
او اضافه کرد: پایگاه بانوان شرایط خاص خودش را دارد و در هر ماموریت دو نفر خانم و یک مرد اعزام می شوند. به دلیل مسائل مربوط به فضای فیزیکی فعلا برنامه ریزی شده است که اورژانس بانوان به صورت ۱۲ ساعته یعنی از ۸ صبح تا ۸ شب زمان فعالیت داشته باشد.
او گفت: بانوان بعد از گذراندن طرح در رشته فوریت های پزشکی می توانند مثل آقایان در مقطع کارشناسی این دوره شرکت کنند.
با هر طرح خوبی نباید مخالفت کرد
این کار برای همه ما ایرانیان و مسلمانان و همه و همه چه دیندار و چه بی دین کار درستی است
اینجا سایت شهرداری نیست
اگر زنی نبود و زنی کار نمیکرد تو هم نبودی پس کمی درک و فهم داشته باش
به جای این طرح های مسخره کمی به فکر اوضاع داغون بیمارستان ها و امبولانس ها و نبود mri و سی تی اسکن و ... تو خیلی از شهرها و بیمارستان ها باشید.
شهر ما با جمعیت 350 هزار نفر تجهیزات آنژیوگرافی نداشت و مجبور شدیم مادرمو ببریم یه استان دیگه .
آخه فکر کنید اگر یکی از این پزشک ها بیمار اخلاقی باشه چی؟ منظورم رو بفهم دیگه