صمد حاججباری گفت: اولویت در سالهای گذشته احداث خوابگاه های مجردی بوده است که همین امر سبب شده در حوزه تامین خوابگاههای متأهلی تگناها و مشکلاتی به وجود آید.
او افزود: هر چند صندوق رفاه مسئولیت و تکلیفی در زمینه ساخت خوابگاه ندارد، اما اگر دانشگاههایی پای کار آمده و از محل درآمدهای اختصاصی و داخلی برای تامین خوابگاههای مورد نیاز خود مایه گذاشته اند، این نهاد نیز نسبت به تامین تجهیزات مورد نیاز خوابگاهها اقدام کرده است.
معاون امور دانشجویان صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: صندوق رفاه وزارت علوم در حد توان و بر مبنای مصوبات، برای تجهیز خوابگاه ها به ازای هر نفر دانشجو ۵۰ میلیون ریال هزینه می کند.
حاج جباری بیان کرد: هم اینک ظرفیت خوابگاهی دانشگاههای کشور ۲۲۰ هزار نفر است که در طی یک سال تحصیلی اخیر هزار و ۵۰۰ نفر به این ظرفیت خوابگاهی اضافه شده است.
او تصریح کرد: یک واحد خوابگاهی با ظرفیت ۲۰۴ نفر در دانشگاه حکیم سبزواری در دست اقدام است که از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری ۱۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل آن اختصاص یافته است که با پیگیری و تلاش مسوولان دانشگاه حکیم تا مهرماه به بهره برداری رسیده و مورد استفاده دانشجویان قرار می گیرد.
حاج جباری تاکید کرد: همچنین برخی از ظرفیت های خوابگاهی کشور با شیوع ویروس کرونا دچار مشکل شده بود که تلاش شده است تمامی این فضاها دوباره مورد استفاده قرار گیرد.