مجتبی بیگلری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه در جلسه امروز (۲۷ خرداد) کارگروه آموزشی استان به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، با اشاره به آمار بالای بیکاری جوانان در استان گفت : یکی از عوامل ایجاد بیکاری تدریس رشتههایی است که بازار کار نداشته، اما توقع را در جوانان بالا میبرد.
وی افزود: برخی رشتهها حقیقتا بازار کار ندارد و وزارت علوم هم به این نتیجه رسیده و حدود ۱۱۰۰ رشته که بازار کار ندارند را حذف کرده است.
وی تصریح کرد: متاسفانه هنوز رشتههای دیگری هستند که بازار کار نداشته، اما همچنان دانشجو میگیرند که در دانشگاه رازی هم با این معضل مواجه هستیم.
معاون آموزش دانشگاه رازی کرمانشاه به هزینههای سرسام آور حوزه آموزش در کشور اشاره کرد و افزود: نباید این هزینهها صرف رشتههایی شود که بازار کار ندارند و تنها توقع تحصیل کردههای خود را بالا میبرد.
بیگلری با تاکید بر لزوم کاربردی شدن آموزشها گفت: باید حوزه آموزش به سمتی برود که فارغ التحصیلان با مهارت تربیت شوند.
وی با بیان اینکه اهداف و نقشه راه آموزش استان باید در جلسات کارگروه آموزشی استان ترسیم شود، گفت: باید در کنار هم برای سروسامان بخشیدن به حوزه آموزش استان فعالیت کنیم و بتوانیم این آموزشها را به سمتی ببریم که در نهایت منجر به اشتغال شود.
وی تاکید کرد: بیکاری ریشه بسیاری معضلات اجتماعی است و اگر بتوانیم اشتغال ایجاد کنیم، سطح فرهنگ، رفاه، امنیت و سلامت جامعه هم ارتقاء مییابد .