جشنواره پخت آبزیان در سازمان جهاد کشاورزی استان قم برگزار شد.

در جشنواره پخت ماهیان و آبزیان  ۱۷ آشپز از کارمندان سازمان جهاد کشاورزی استان میز‌هایی از ماهی و میگو‌های پخته شده به روش‌های مختلف چیدند که هفت آشپز به عنوان طبخ کننده بهترین ماهی‌ها معرفی و از آن‌ها با اهدا لوحی تجلیل شد.

در این جشنواره طاهری، مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قم سازمان شیلات کشوری، استان قم را به عنوان نخستین استان میزبان اجرای آزمایشی این طرح اعلام کرد و افزود:  این  جشنواره‌ها با هدف بیان مزایا و فواید مصرف ماهی برگزار می‌شود.

او ادامه داد:مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلوگرم، در استان قم هفت کیلوگرم و در سطح جهانی ۲۴ کیلوگرم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.