رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: روزانه ۲۰۰ تن مرغ، نیاز روزانه مردم کرمان است که صرفا نزدیک به ۵۰ هزار تن مرغ در استان تولید می‌شود.

بیگلری امروز در جمع اصحاب رسانه با تبریک فرارسیدن هفته جهاد کشاورزی گفت: در هفته جهاد کشاورزی طبق برنامه‌های مدنظر، ۶۷ طرح تولیدی در استان کرمان به بهره داری می‌رسد.

او با اشاره به اینکه بخش کشاورزی، تحت تاثیر عوامل محیطی است و علی رغم ناکامی‌ها و تهدید ها، رشد خوبی در بخش‌های مختلفش داشته است، بیان کرد: تامین امنیت غذایی، موضوع مهمی در جهاد کشاورزی و جامعه محسوب می‌شود و  در منطقه جنوب استان کرمان تلاش برای تامین گندم به سختی صورت می گیرد؛ اما خوشبختانه دستاورد‌هایی خوبی در استان داشته ایم‌.

بیگلری گفت: باید از سمت کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی صنعتی پیش برویم و تکنیک‌های کار مشخص شده و با سرعتی مناسب پیش می‌رود.

او  بیان کرد:  روزانه ۲۰۰ تن مرغ نیاز سرانه مصرف استان است که نزدیک به ۵۰ هزارتن مرغ تولید می‌کنیم ؛ بنابراین باید این امر را به تعادل برسانیم تا نیاز استان به مرغ نیز تامین شود.

بیگلری با اشاره به اینکه با همدلی و همراهی ارکان و ذینفعان مرغ و تلاش شبانه روزی همکاران توانستیم موفق شدیم، گفت: ابراز شرمندگی می‌کنم اگر کوتاهی بوده است؛ ولی تولید مرغ به سمت نُرم و تعادلی رفته است و جوجه ریزی خوبی انجام شده و از نوساناتی که مدتی قبل ایجاد شده بود نیز بیرون آمده است.

او با اشاره به دچار شدن برخی از محصولات کشاورزی به آفات وبیماری‌ها گفت: باتوجه به موقعیت منطقه ای، در جنوب استان کرمان، آفات شدید را شاهد بودیم؛ ولی با حضور به موقع پدافند غیرعامل استانداری و سایر دست‌اندرکاران توانستیم از پیشروی آن آفات که بسیار خطرناک بودند نیز دور شویم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان بیان داشت: بخش کشاورزی ریسک بالایی دارد و هر شخصی در این بخش سرمایه گذاری نمی‌کند و می‌طلبد که مسئولان این بخش را حمایت کنند.

لطفعلی زاده،  معاون تولیدات گیاهی شمال استان با بیان اینکه تاکنون ۷ آفت شناسنامه دار در استان شناسایی شده است،  گفت: متاسفانه در مرداد ۱۴۰۰، آفت خرطومی حنایی در استان مشاهده شد و از همان زمان رصد و پایش به طور مرتب انجام شد.

او با اشاره به اینکه خوشبختانه از آن زمان تاکنون ۲۷۹ آلودگی را که مشاهده و تیمار کرده ایم، افزود: مبلغی برابر با ۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار به استان تخصیص داده شده است که باید برای کنترل آفت سرخرطومی حنایی استفاده شود.

لطفعلی زاده بیان  داشت: هم اکنون کود با شناسه کودی در بازار ارائه می‌شود و به طور مرتب این کود‌ها بررسی می‌شوند تا کودی مناسب برای محصولات کشاورزی و باغی استفاده شود.

او بیان داست: استفاده بهینه از کود، مهم ترین موضوع مدنظر ما است که درخواست داریم تا اصحاب رسانه برای اطلاع رسانی در این زمینه ما را یاری کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۵ ۲۳ خرداد ۱۴۰۲
سرانه مواد غذایی و بهداشت و .... که به استان کرمان تعلق می گیرد ، بر اساس جمعیت استان است بدون افغانستانیها ،
حضور افغانی ها در استان کرمان باعث میشود که کمبود بوجود اید