محمدایزدی گفت: روستای احمدآباد دیلمقانی روزگاری مرکز تولید و بافت قالیهای بسیار زیبا و اصیل بود و نیمی از ساکنان این روستا تبحر فراوانی به بافت این صنایع دستی داشتند و توسط مرحوم دیلمقانی این تولیدات به بازارهای جهانی صادر میشد.
اوگفت:اگر چه اکنون این صنعت ارزشمند در این روستا حال و روز خوبی ندارد، اما همین که ستاد جشنوارههای شهرستان زرند با همت شورای اسلامی، دهیار روستای احمدآباد و صنعتگران حوزههای متفاوت برای یادآوری دوران پرافتخار قالی زرندی که خوشبختانه در حال حاضر توسط تعدادی از شهروندان خاصه بعضی روستاها مثل بابتنگل در حال رونق گرفتن هست آنهم در روز جهانی صنایع دستی و روز ملی فرش، به یاد موُسس این روستا و بافندگان این روستا که تعداد زیادی از آنان اکنون در بین ما نیستند را با برگزاری جشنواره صنایع دستی در محل بلوار تاریخی احمدآباد برنامه ریزی کردند جای خرسندی است.
محمد ایزدی افزود: روستای احمداباد طی سالهای اخیر جهش قابل توجهی در بحث معرفی روستا و جذب سرمایه گزاران داشته و با فضای خاصی که در روستا وجود دارد و همینطور دهکده گردشگری، شاید جزو اولین روستاهایی است که آغاز جشنوارههای زرند با آن پیوند خورده است.
رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایعدستی زرند هم گفت: زرند اکنون ۳۰۰۰صنعتگر صنایع دستی دارد و بیش از ۷۰۰ کارگاه تولیدی صنایع دستی بصورت ویژه در امر تولید انواع صنایع دستی فعالیت میکنند که توانسته نقش مهمی در تحقق شعار اقتصاد مقاومتی مدنظر امام خامنهای مدظله العالی بردارد.
محمد اسلامی افزود: در هفتهی صنایع دستی، یک کارگاه صنایع دستی تولید سفال در شهر زرند هم افتتاح خواهد شد.
دبیر ستاد زرند شهر جشنوارههای ایران در پایان زمان شروع جشنواره احمداباد را فردا و از ساعت ۱۵ به مدت ۲ساعت اعلام کرد؛ و در این مدت، شهروندان میتوانند از حمام موزهی روستا نیز بصورت رایگان بازدید نمایند.
قبلا رفتم