رضایی در این دیدار از افزایش هجمههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی گفت: باید برای پاسخگویی به شبهات تلاش شود و تلاش برای جذب مخاطب و نیاز به خواستههای مخاطبان باشد.
وی به مشکلات نوار مرزی جهت پوشش تصویری در بیش از ۲۰۰ روستا اشاره کردو گفت: در پوشش تصویری مشکل داریم و بخشی هم در روستاهای مرکزی شهرستانها مشکل آنتن دهی وجود دارد.
وی گفت: در روستاهای ۲۰ خانوار تلاش میکنیم تا مشکل پوشش نداشته باشند و از مرکز گرایی دوری کنیم و تمام شهرها و روستاهای استان پرداخت خواهد شد.
دکتر رضایی در جلسه بررسی مشکلات رادیویی و تلویزیونی هشترود هم گفت: ۸۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش رادیو سراسری ایران و استان هستند.
وی گفت: ۹۸ در صد جمعیت کشور، ۹۷در صد جمعیت هشترود و ۹۹.۲ درصد جمعیت استان تحت پوشش حوزه تلویزیون هستند.
امام جمعه هشترود هم به رفع تمرکز زدایی به افزایش محتوایی و جذب مخاطبان اشاره کرد و گفت:صدا وسیما رسانه برتر و رسمی جمهوری اسلامی است و محل رجوع مخاطبان است.
حجت الاسلام حسن جعفریان گفت: صداو سیما از لحاظ محتوا منبع مورد اعتماد مردم است و انتظار از صداوسیما این است که صدای مردم باشد و پیوندمردم و نظام اسلامی است.
سید حمزه امینی نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی هم از عدم پوشش رادیویی و تلویزیونی در برخی روستاها انتقاد کرد و خواستار تقویت آنتن دهی تلویزیون و اینترنت را شد.
وی گفت: متاسفانه برخی روستاها پوشش اینترنت ندارند.
امینی از نبود اینترنت و موج رادیویی در اتوبان پیامبر اعظم (ص) انتقاد وخواستار پوشش مناسب را شد.
علیرضا توری فرماندار شهرستان هشترود هم خواستار آوا و رادیو شهر هشترود شد.
وی گفت: بزودی دفتر خبری صداوسیما و خبرگزاری صداوسیما در این شهرستان افتتاح خواهد شد.
توری افزود: در برخی روستاهای هشترود مخصوصا در بخش نظرکهریزی و آتش بیگ پوشش مناسب اینترنت و تلویزیون وجود ندارد.
مدیر کل صداوسیمای مرکز استان از ایستگاه رادیو و تلویزیون آغ داغ و قره بلاغ بازدید نمود.