آیین بزرگداشت سی‌وچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)، عصر چهارشنبه با حضور قشر‌های مختلف مردم، روحانیان و فضلای حوزه در بیت تاریخی امام راحل در شهر مقدس قم برگزار شد.

در این آیین شخصیت‌هایی، چون آیت‌الله سید محمدعلی موسوی جزایری نماینده اهواز در خبرگان رهبری همچنین تعدادی از طلبه‌های جامعه‌المصطفی العالمیه حضور داشتند.

در این آیین پس از تلاوت آیه‌هایی چند از کلام‌الله مجید و مدیحه‌سرایی به مناسبت سالروز ولادت امام رضا (ع)، یکی از استادان حوزه علمیه قم با بیان اینکه امام همه دنیا را متحول کرد اظهار داشت: حضرت امام، پیام قرآن و اسلام را به درستی به مردم جهان رساند.

حجت‌الاسلام محمدحسین احمدی فقیه یزدی در ادامه افزود: در شرایطی که دولت‌های طاغوت در ذلت و زبونی بر کشور حاکم بودند، انقلاب اسلامی این ملت را در مسیر عزت و پیشرفت قرار داد.

او با بیان اینکه انقلاب اسلامی باعث ایجاد یک حرکت جهانی به به سوی علم، فکر و عرفان شده است خاطرنشان کرد: امروز قم برای کل دنیا پایگاه علم است.

فقیه یزدی همچنین نقش انقلاب اسلامی در تحول‌های دیگر کشور‌ها را مورد توجه قرار داد و گفت: اگر انقلاب به پیروزی نرسیده بود، هرگز مساله عراق این‌طور پیش نمی‌رفت.

او  تاکید کرد: در صورتی که مسائل امروز دنیا به‌ویژه کشور‌های مسلمان و شیعی را بررسی کنیم، همه به برکت حیات طیبه‌ای است، که حضرت امام به وجود آورد، و اکنون این زندگانی با سعادت در حال اوج گیری است، و عظمت پیدا می‌کند.

مدرس حوزه علمیه با بیان اینکه حضرت امام شناخت دقیقی از مسائل سیاسی دنیا داشت، و خودش را نیز خوب می‌شناخت گفت: امام شجاعت و نه‌ترس بودن خودش، همچنین جواب گو کردن مردم را می‌دانست و می‌فهمید.

او  ادامه داد: البته دشمن، دشمن است، و کار‌هایی را انجام می‌دهد، ولی اثر آنچنانی ندارد، تا آخر هم ممکن است، مقاومت کنند، ولی روزی به زمین خواهند خورد و به یک بن بستی گیر می‌کنند، که جز ملامت فایده دیگری برای آنان ندارد.

حجت‌الاسلام احمدی فقیه یزدی  یادآور شد: حضرت امام در آغاز نهضت اسلامی، قم، نجف، مشهد و همه شهر‌های اسلامی را متوجه وظیفه کرد، وقتی قانون کاپیتولاسیون تصویب شد، با جرات و جدیت با این تعبیر فرمود از این مجلس هیچ‌کدام نماینده ما نیستند، باید بریزید و بهم بزنید، این چه قانونی است؟، مردم نیز احساس تکلیف کردند.

او  افزود: مردم نیز به خوبی عمل کردند، ندای امام راحل را هم در قبل انقلاب و هم در هشت سال جنگ تحمیلی سخت که همه دنیا مقابل ایران بودند، پاسخ دادند.

امام خمینی (ره) شامگاه ۱۳ خرداد سال ۶۸ در سن ۸۶ سالگی به علت عارضه قلبی دارفانی را وداع گفت، خبری تلخ که در صبح روز ۱۴ خرداد پخش شد و ملت ایران بر سر و سینه زدند و اشک ماتم ریختند.

در مراسم تشییع معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران، میلیون‌ها تَن از سراسر کشور حضور داشتند، مراسمی که بزرگترین و پرجمعیت‌ترین تشییع تاریخ شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.