در واقع DGA معیار کیفی از HEI است که هر پنج سال یک بار با تلاش مشترک چند بخش و ارگان تعیین میشود.
اگرچه تغذیه نوزادان و کودکان نوپا در زمانهای اخیر مورد توجه تحقیقات است، اما فقط کشورهای پردرآمد به رژیم غذایی آنها پرداخته اند.
این کشورها به شاخصهای کیفیت رژیم غذایی و شاخص تغذیه توجه کرده اند.
یکی از جنبههای HEI برای کودکان نوپا این است. همان طور که توسط DGA توصیه شده است، نیازهای غذایی کودکان نوپا باید از طریق غذاهای اولیه و نه مکملهای غذایی تأمین شود.
برای نوزادان زیر شش ماه، نیازی به غذاها یا نوشیدنیهای کمکی نیست. در نتیجه HEI برای نوزادان در نظر گرفته نشده است و در عوض کیفیت رژیم غذایی کودکان نوپا بالای یک سال و زیر دو سال را ارزیابی میکند.
توصیههای غذایی برای کودکان نوپا بین سنین ۱۲ تا ۲۳ ماه بسیار ویژه است، زیرا آنها نیاز به مواد مغذی نسبتا بالایی برای رشد و سرعت رشد دارند که در این مرحله اتفاق میافتد.
از آن جایی که نیازهای کالری کودکان نوپا بسیار کمتر از نیاز آنها به مواد مغذی است، رژیم غذایی آنها جایی برای قندهای افزودنی ندارد.
علاوه بر این، از آن جایی که ترجیحات برای ذائقه زمانی شکل میگیرد که غذاهای مکمل به رژیم غذایی آنها وارد شود، قندهای افزوده شده در رژیم غذایی کودکان نوپا خطر تمایل آنها به غذاهای شیرین را در آینده ایجاد میکند. محاسبه نمرات بر اساس یک سیستم وزنی است که منجر به تعادل بین تمام اجزای توصیههای غذایی میشود و با نیاز به توصیههای DGA که به طور کامل به عنوان یکسان مهم در نظر گرفته میشوند، مطابقت دارد. این امتیاز بر اساس مقایسه مقدار یک جزء غذایی خاص برای هر ۱۰۰۰ کالری با استانداردهای تعیین شده مربوطه است. HEI-Toddlers-۲۰۲۰ همچنین شامل سازگاریهایی برای پنج جزء از جمله سدیم، قندهای افزوده شده، غلات کامل، چربیهای اشباع شده و غلات تصفیه شده است.
HEI-Toddlers-۲۰۲۰ طبق توصیههای غذایی برای کودکان نوپا در حال رشد چربیهای اشباع شده ، غلات کامل و تصفیه شده و سدیم را بر اساس نیازهایشان تعریف کرده است.
منبع: سایت نیوز مدیکال