مالک یزدان پناه مدیرجهاد کشاورزی شهرستان قشم گفت: پرورش قارچ از اول شهریور ماه پارسال در شش سالن پرورش در سه دوره پرورش آغاز شد و در اردیبهشت ماه امسال برداشت آن به پایان رسید.
او گفت: قارچهای تولید شده به بازار استان ارسال شد.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان قشم گفت: ظرفیت اصلی این طرح ۴۰۰ تن در سال و به صورت صنعتی است که تا دو سال آینده به اتمام میرسد.
یزدان پناه با اشاره به اینکه این طرح، یکی از طرحهای بزرگ تولید محصولات کشاورزی در استان است گفت: در این زمینه اشتغال برای حدود ۵۰ نفر از جوانان منطقه فراهم میشود.
او با اشاره به اینکه امکان پرورش قارچ با مجوز مشاغل خانگی و کوچک وجود دارد، گفت: کسب و کارهای خانگی با ایجاد اشتغال، حذف هزینههای مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده مقرون به صرفه بوده و از نظر اقتصادی کمک قابل توجهی به درآمد خانواده میکند.
قارچ خوراکی غنی از ویتامین D بوده و با مصرف آن از پوکی استخوان جلوگیری میشود.
قارچ حاوی مقادیر زیادی سلنیوم، اسید اورئیک، اسید پانتوتنیک، کلسیم، آهن، فسفر و ویتامین E، D، C، B، A است.