رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی گفت: چندین نفر از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و با ارائه شکوائیه اعلام داشتند در یکی از سایتهای آگهیمحور اقدام به ثبت آگهی فروش کالا کرده اند که فردی ناشناس به آنان پیام داده و درخواست خرید کالا را کرده است و از طریق شبکههای اجتماعی اقدام به ارسال رسید واریز وجه برای آنان کرده و این افراد نیز کالا را از طریق خودرو اسنپ که از سوی خریدار هماهنگ شده بود، برای وی ارسال کرده اند، در ادامه این افراد پس از بررسی حساب بانکیشان متوجه شدهاند هیچگونه وجهی به حسابشان واریز نشده و رسید ارسالی جعلی بوده است.
سرهنگ الوانی افزود: به منظور رسیدگی به شکایت این شهروندان بزهدیده و احقاقحق آنان، بلافاصله کارشناسان پلیس فتا رسیدگی به این موضوع را در دستور کار خود قرارداده و پرونده اولیه در این خصوص تشکیل شد.
به گفته وی با اقدامات تخصصی و فنی انجام شده توسط کارشناسان پلیس فتا و استخراج مستندات و ادله دیجیتال لازم، فرد کلاهبردار، شناسایی شد.
وی گفت: با هماهنگی مقام قضایی، متهم به پلیس فتا احضار و کالا به شاکیان برگشت دادهشد و پرونده برای سیر مراحل قضایی به دادسرا ارسال شد.
سرهنگ الوانی افزود: کاربران فضای مجازی از هرگونه اعتماد بیجا به افراد ناشناس در فضای مجازی جدا خودداری کرده و در هنگام فروش کالا ابتدا حساب بانکی خود را چک کرده و درصورت اختلال در سامانه پیامکی حتما موجودی حساب خود را از طریق اینترنت بانک، دستگاههای خودپرداز یا کارتخوان بررسی و پس از حصول اطمینان از واریز وجه، کالای مربوطه را برای خریدار ارسال کنند.
رئیس پلیس فتا خراسان جنوبی گفت: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارشهای مردمی بوده و کاربران گرامی میتوانند آخرین اخبار، حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند و همچنین شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مربوط به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.