معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری در این نشست یکی از حیاتیترین نیازهای دستگاهها را وجود دستگاه نظارتی عنوان کرد و گفت: نظارت بر روند درست کارها، اعتماد، شناسایی نیروهای کارآمد، انقلابی و با استعداد در ادامه ماموریتهای تیمهای نظارتی انجام پذیرد.
تراب محمدی سختترین نوع مدیریت را مربوط به مراکز آموزشی دانست و سلامتی این ارگانها را امنیت و سلامت جامعه دانست.
او مدیریت برخی بحرانها در مدارس را توسط مدیران و مسئولان دغدغهمند و شایسته ممکن دانست و توجه بر انتخاب مدیران مدارس را تاکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین علی پوررادی در این نشست با اشاره به اهمیت سلامت و امنیت در جامعه گفت: جهت حفظ این دومقوله مهم باید تعاملی پویا با محیط داشت و در این راستا تعامل سازنده با مدیران نواحی و مناطق جهت انجام بهتر امور کار گشا خواهد بود.
او با اشاره به نگاه پیامبر اکرم (ص) که فرمودند: " قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُکُمْ ... " گفت: مانیز باید در هر پست و مقامی باشیم خود را همسو با معلمان و همکاران بدانیم و هیچحق یا حقوق اضافهای چه از نظر منزلت برای خود فراتر از فرهنگیان عزیز قائل نباشیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: باید از هر گونه سوظن یا بدبینی نسبت به مجوعه و پرسنل خدوم اجتناب شود، ولی در عین حال باید با رصد دقیق و تحلیل وضعیت نسبت به حراست از ساحت مقدس تعلیم و تربیت استان اقدام نماییم.
پورردادیگفت: کدام بنده است که دچار لغزش نشده باشد و ما خود نیز اگر لحظهای نظر پروردگار باشد از این امر مبری نخواهیم بود و باید با نگاه کریمانه نسبت به مسائل موجود ورود کنیم.
او ا اشاره به سبک زندگی پیامبران علی الخصوص حضرت یوسف و شیوه برخورد او با برادرانش در اوج قدرت گفت: هرگز نباید خصومتهای شخصی را در امور اداری دخالت داد.
او همچنین با اشاره به ایام امتحانات تاکید کرد: رصد دقیق این رویداد بزرگ آموزشی جهت جلوگیری از تضییع حقوق دانش آموزان مدنظر باشد.
شعبانی جانشین حراست کل استان نیز در ادامه گفت:حراست دیدبان و حافظ دستاوردهاى نظام مى باشد
او ادامه داد: حفاظت پرسنل، حفاظت اسناد، حفاظت فنی و حفاظت فیزیکی از وظایف ذاتی حراستهای نواحی و مناطق است که در کنار رصد از کمبودها ونقصها و آسیبهای موجود در مجموعه گزارش تهیه میکنند.