امیر حسن زاده دربازدید از واحد پرعیار سازی سنگ آهن هماتیتی جهاد دانشگاهی کرمان، گفت: پرعیارسازی از سنگ معدن هماتیتی با استفاده از دپوهای کم عیار انجام میشود که با این کار میتوان از خام فروشی سنگ آهن نیز دور شویم.
او افزود: با توجه به نیاز صنایع فولادی به کنسانتره آهن و همچنین وجود ذخایر بالای کم عیار در استان، ضرورت تکمیل و ورود دانشبنیانها با کمک جهاد دانشگاهی در این حوزه دیده میشود.
حسنزاده با تاکید بر تکمیل راهاندازی واحد مذکور نیز گفت: در سالهای اخیر به دلیل نبود علم و تجربه لازم برای پرعیارسازی هماتیت در صنعت فولاد کشور از سنگ آهن هماتیتی کمتر استفاده میشد، اما در حال حاضر با افزایش قیمت فولاد، کاهش عیار و میزان ذخایر مگنتیتی و هزینه به مراتب بالاتر استخراج زیر زمینی کانسارهای مگنتیتی، باید به استفاده از سنگ آهن هماتیتی که ذخایر زیادی از آن وجود دارد، توجه بیشتری شود.
مهدی بازمانده رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، نیز در این بازدید، گفت: خوشبختانه این مجموعه با نیروی متخصص و کارآزموده در راستای راه اندازی کارخانه فرآوری شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی گام برداشته و تاسیس این کارخانه اقدام بسیار مهمی در استان کرمان محسوب میشود.
او با بیان اینکه احداث این کارخانه پیشرفت خوبی داشته است و به زودی با همت همهی همکاران جهادگر، راهاندازی میشود، گفت: امید است بتوانیم با این اقدام در راستای رهنمود سال"رشد تولید و مهار تورم" گام موثری برداشته باشیم.
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان گفت: در بحث متقاضیانی که قصد ایجاد کسب و کار را دارند با رویکرد تاکید بر توان داخلی و استفاده از نیروی متخصص و جوان خدمات خود را ارایه میدهیم.
بازمانده همچنین به توان جهاددانشگاهی استان کرمان در برگزاری دورههای ویژه صنعت کاران و معدن کاران، اشاره و تصریح کرد: با توجه به نیروهای متخصصی که در این زمینه در جهاددانشگاهی وجود دارد، میتوانیم در این حوزه به خوبی فعالیت کنیم.