بختیار خلیقی در جلسه هماهنگی بنیاد نیکوکاری تاک همدلان با تشکلها و مدیران دولتی استان کردستان که با هدف معرفی بسترهای سرمایه گذاری در زمینههای فرش، توت فرنگی، صنایع دستی، فناوری و گردشگری برگزار شد، بر ایجاد کارآفرینی و اشتغال در سطح استان کردستان با بهره گیری از ظرفیتها و تشکیل خوشههای صنعتی تائید کرد.
وی با بیان اینکه پتانسیل و ظرفیتهای موجود در استان باید متمرکز شده تا زمینه اشتغال و کارآفرینی فراهم شود، افزود: از مهمترین اهداف بنیاد نیکوکاری تاک همدلان، توانمندی، اشتغالزایی و کارآفرینی است که خوشبختانه برای تحقق این اهداف ظرفیتهای لازم فراهم است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: بنیاد نیکوکاری تاک همدلان در حوزههای سرمایه گذاری، فن آوری، اشتغالزایی، صنایع دستی، گردشگری و حمایت از کارآفرینان کم برخوردار گام بر میدارد و استان کردستان نیز آمادگی لازم برای جذب سرمایه در حوزههای مختلف را دارد.
خلیقی با اشاره به اینکه در کردستان در زمینه تشکیل خوشههای صنعتی توانمندیهای بالایی وجود دارد، ادامه داد: اولین خوشه استان خوشه مصالح ساختمانی بود که فعال بوده و دومین خوشه استان نیز با توجه به ظرفیت تولید در بحث مرغ گوشتی، تشکیل شده است.
وی یادآور شد: همچنین سومین خوشه استان خوشه صنعت فرش دستباف است و با توجه به ظرفیت و مزیتهای فرش دستباف استان پتانسیلهای خوبی دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: خوشبختانه در حال حاضر ۹۰ هزار نفر بافنده فرش دستباف در استان کردستان فعالیت دارند و با توجه به سبقه تاریخی در زمینه فرش ۲ برند جهانی را نیز به ثبت رسانده ایم.
خلیقی گفت: در استان با توجه به خاستگاه اصلی توت فرنگی در کشور که شهرستان سروآباد و سنندج است، میتوان زمینه فراوری محصولات باغی را با ایجاد یک خوشه صنعتی فراهم کرد.
وی با بیان اینکه اگر خوشههای صنعتی خوب طراحی شوند، منجر به افزایش راندمان و کیفیت میشوند، افزود: اگر صنایع مزیت آنها شناسایی نشود نتیجه سرمایه گذاری توجیهی ندارد و با شکست رو به رو میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه باید از ظرفیتهای استان به خوبی استفاده شود و سرمایه گذاری در استان مستعدی مثل کردستان ضروری است، اظهار کرد: اگر پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در استان را در نظر بگیریم میتوانیم شاهد اشتغالزایی و توسعه همه جانبه استان باشیم.