نشست خبری برنامه «هوش یار»با حضور مدير شبكه آموزش، یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان سمپاد برگزار شد.

علی عبدالعالی مدیرشبکه آموزش در نشست خبری برنامه «هوش یار» گفت: خوشبختانه مدارس سمپاد آزمون‌های معتبر و استانداردی دارد و اعتبارش نیز بیشتر شده است، به دنبال دستیابی به هدف غایی که همان موضوع عدالت آموزشی است در این مجموعه اهتمام حاصل شده است. 

مدیر شبکه آموزش عنوان کرد: به همین منظور سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان، رسانه ملی که به وظیفه اش عمل می‌کند و بنیاد احسان که در عمل اثبات کرده است که به دنبال عدالت است. برنامه‌ای ۵۲ قسمتی را در اختیار شبکه آموزش گذاشته است که در آن ۵۲۰ سوال ورودی مدارس سمپاد مطرح می‌شود. این برنامه هر روز ساعت ۱۷ الی ۱۸ از شبکه آموزش پخش می‌شود و تکرارش ساعت ۱۰ صبح روی آنتن می‌رود.

 وی افزود: آزمون‌هایی برای ورود به سمپاد برگزار می‌شود. سعی بر این شده که دانش آموزان تمام نقاط ایران حتی نقاط محروم و یا دانش آموزان کم بضاعت با این آزمون‌ها آشنا شوند و با کسانی که در مدارس غیر انتفاعی و کلاس‌های خصوصی با این آزمون‌ها آشنا می‌شوند تفاوت چندانی نداشته باشند تا در زمان برگزاری آزمون با شرایط برابر در این آزمون شرکت کنند.

عبدالعالی اظهار کرد: به جهت اینکه دانش آموزان دچار یک دغدغه و استرس دیگر مانند کنکور نشوند سعی بر این شده است تا این برنامه با رویکرد سرگرمی به آموزش دانش آموزان بپردازد. در این برنامه دانش آموزان دختر و پسر به شکل مسابقه در دو گروه سه نفره به رقابت می‌پردازند که در هر قسمت ۱۰ تست هوش بر اساس الگو‌های مشخص طراحی شده و هر گروه باید به پنج سوال پاسخ بدهند. در کنار سوالات، شرکت کنندگان با چالش‌هایی هم روبرو خواهند شد.

یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان استعداد‌های درخشان گفت: تبلیغ کلاس‌های جبرانی اثر روانی جدی برای بچه‌ها دارد. این برنامه برای پیشرفت دانش آموزان و بیش از هرچیزی اثر روانی خوب دارد ضمن اینکه فرآیند رسیدن دانش آموزان به جواب‌ها را می‌بینیم، اهداف تربیتی جدی دارد و فعالیت‌های گروهی، پشت کار، مدیریت بحران و توانمندی‌های شناختی و واکنش‌های مناسب را دنبال می‌کنیم.

او افزود: ورود به مدارس سمپاد برای همه اقشار جامعه نه تنها راه موفقیت و نشان دهنده توانمندی‌های فردی است. بچه‌های بسیار باهوشی در آزمونی موفق نمی‌شوند، اما در آزمون بعدی بسیار موفق‌تر می‌شوند و تاکید دارم که پدر و مادران عزیز توانمندی فرزندانشان را با نتیجه یک تست یا آزمون گره نزنند و بدانند که فرزندانشان به دلایل مختلف ممکن است موفق شوند یا نشوند، اما موفقیت در تلاش بچه هاست و «هوش یار» برای رشد مهارت‌ها طراحی شده است.

محمد غفاری مدیر گروه مهارت‌های تخصصی و عمومی شبکه آموزش گفت: گروه تولید برنامه «هوش یار» در حوزه نوجوان کار‌های شناخته شده‌ای دارند که می‌توان از آن‌ها به «دیدی شو» و «به رنگ رویا» اشاره کرد. مخاطب خاص آن برنامه‌ها نزدیک به مخاطب «هوش یار» است و ارتباط عمیقی بین بچه‌ها و گروه تولید شکل می‌گرفت و این ارتباط را سر صحنه می‌دیدم و این انرژی خوب نتیجه تجربه و تیم حرفه ایست. سه مثلث بنیاد احسان، رسانه ملی و سمپاد، اعتقاد قلبی به عدالت آموزشی و اجتماعی دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار