محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: افراد در معرض خطر مانند سالمندان و بیماران زمینه ای باید در مراسم شب های قدر از ماسک استفاده کنند و واکسن کرونا را قبلا تزریق کرده باشند.
به گفته او اگر افرادی دچار علائم سرماخوردگی هستند با توجه به پوشش وسیع مراسم شب های قدر توسط رسانه ملی این مراسم را از تلویزیون و به صورت مجازی دنبال کنند تا از بروز خطر احتمالی انتقال بیماری کرونا به دیگران پیشگیری شود.
فرهادی بیان کرد: برگزار کنندگان مراسم شب های قدر باید به موضوع تهویه و تردد هوا توجه داشته باشند. رعایت فاصله گذاری فیزیکی برای افراد شرکت کننده در مراسم پر فضیلت شب های قدر اهمیت داشته و افرادی که در این شب ها اقدام به توزیع نذری کرده باید بهداشت مواد غذایی را به طور دقیق رعایت کنند و برای پخش چای یا نوشیدنی های گرم از لیوان های یکبار مصرف مناسب استفاده کنند.
او ادامه داد: در حال حاضر بیماری کرونا در کشور و دنیا از بین نرفته است به همین دلیل افراد باید بهداشت فردی مانند شستن دست با آب و صابون را رعایت و در صورت عدم دسترسی به آب از مواد ضد عفونی کننده استفاده کنند.
فرهادی گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر در پیک هشتم بیماری کرونا در کشور هستیم و افراد باید در مراسم شب های پر فضیلت قدر، دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند. مواد غذایی نذری پروتئینی مانند گوشت و مرغ باید در دمای یخچال نگهداری شود و در هنگام استفاده به خوبی حرارت داده شود.