دراین خبر چند ترفند آشپزی برای آماده کردن غذا، تمیز کردن و مرتب کردن آشپزخانه به شما آموزش دادهایم که شاید تا به حال هیچ وقت نمیدانستید.
۱. چطور چربی اضافه را از غذا بگیریم؟
اگر غذایی که درست کرده اید خیلی چرب شده است میتوانید به راحتی چربی آن را با چند قالب یخ بگیرید. یخ مثل مگنت عمل میکند.
۲. چطور به راحتی پوست مرکبات را بگیریم؟
برای اینکه پوست آنها را به راحتی بکنید این میوهها را به مدت ۲۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید.
۳. چطور پوست تخم مرغ آبپز را به راحتی بکنیم؟
مقداری سرکه یا نوشابه به آبی که تخم مرغ در آن میجوشد اضافه کنید. این مواد به داخل پوسته تخم مرغ میرود و باعث میشود پوست کندن آن آسانتر شود.
۴. چطور از مرکبات آب بیشتری بگیریم؟
برای اینکه تا آخرین قطره آب لیمو یا پرتقال را بگیریم اول میوه را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس آن را به مدت ۱۵ الی ۲۰ ثانیه در مایکروفر قرار دهید.
۵. چطور پیاز را بدون اینکه اشکمان دربیاید پوست و خُرد کنیم؟
قبل از پوست کندن آن نیم ساعت پیاز را داخل فریزر بگذارید.
۶. چطور کل مرغ را سوخاری کنیم؟
وقتی میخواهید کل مرغ سوخاری شود آن را به سمت سینه اش بگذارید.
۷. بهترین راه برای گرم کردن غذاهای پخته شده
وقتی میخواهید پیتزا یا یک غذای پخته را در مایکروفر گرم کنید یک فنجان آب درکنار آن بگذارید.
رطوبت آب از خشک شدن بیش از اندازه آن جلوگیری میکند.
۸. بهترین روش تمیز کردن یک ماهی تابه چدنی
بهترین روش تمیز کردن یک ماهی تابه چدنی
اگر میخواهید به مرور زمان ماهی تابه چدنی تان زنگ نزند از شستن آن با مایع ظرفشویی خودداری کنید.
به جای آن از نمک استفاده کنید. این روش همچنین باعث از بین بردن بوی آن میشود.
۹. چطور بوی نامطبوع دستمان را از بین ببریم؟
برای ازبین بردن بوی سیر یا پیاز از روی دستها از لیمو یا نمک استفاده کنید. کافی است مقداری از آن را روی دستتان بمالید و با آب بشویید.
۱۰. چطور ظرفهای فلزی آشپزخانه را براق کنیم؟
ظرف و ظروف آشپزخانه را با سرکه و آب بشویید تا تمیز و براقتر شوند.
۱۱. بهترین روش تمیز کردن تخته گوشتهای چوبی
برای ازبین بردن بوی این ظروف آنها را به نمکهای دانه درشت آغشته کنید و اجازه دهید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بماند. سپس یک لیمو به سطح آن بمالید و خشک کنید.
منبع: ایران ناز