با رعایت چند نکته ساده از خوردن پیتزا لذت ببرید. این مراحل را دنبال کنید و پیتزا را به روشی بسیار سالمتر درست کنید.
درست کردن پیتزا در خانه به شما در استفاده از مواد اولیه آزادی عمل میدهد.
برای شروع اگر قصد دارید در خانه پیتزا درست کنید، همیشه یک پوسته نازک از آرد انتخاب کنید یا از آرد بدون گلوتن یا غلات کامل استفاده کنید، که جایگزین بهتری برای آرد همه منظوره است.
سسهای پیتزا میتوانند فوراً طعم پیتزا را تقویت کنند، اما بدانید آنها مملو از قند، مواد نگهدارنده، سدیم و چربی هستند که بیش از آنکه مفید باشند، مضر هستند؛ بنابراین اگر در خانه سس درست میکنید، بهتر است یک سس ساده با استفاده از گوجهفرنگی تازه، سیر، زنجبیل، پیاز، سبزی و ادویهها درست کنید.
این کار نه تنها طعم آن را تقویت میکند، بلکه یک گزینه بدون مواد نگهدارنده عالی برای سلامتی خواهد بود.
اگر عاشق چاشنیهای گوشتی هستید، بهتر است از گوشت بدون چربی آب پز و تابهای استفاده کنید تا اینکه پیتزا را با برشهای سرد یا گوشتهای بسته بندی شده پر کنید، زیرا مواد فریز شده سدیم و مواد نگهدارنده بالایی دارند؛ بنابراین بهتر است از گوشت منجمد یا بسته بندی شده خودداری کنید.
اگر میخواهید وزن کم کنید، میتوانید از افزودن پنیر فرآوری شده صرفنظر کنید و پیتزا را با پنیر کوتیج یا موزارلای بدون چربی، پارمزان یا چدار تهیه کنید تا سالم شود. همچنین اطمینان حاصل کنید که پنیر زیادی اضافه نکنید، زیرا به دلیل محتوای چربی بالا، پیتزا را ناسالم میکند.
سادهترین راه برای افزایش ضریب سلامتی پیتزا، افزودن مقدار زیادی سبزیجات در روی آن است. این کار نه تنها طعم پیتزا را ویژه میکند، بلکه در عین حال پیتزای شما را به یک وعده غذایی خوشمزه و مقوی تبدیل میکند.
منبع: سایت تایمز آو ایندیا