توجه به تغذیه مناسب یکی از مهمترین اصول درروزه داری ماه مبارک رمضان است.
بدون شک ما زمانی میتوانیم اثرات مثبت روزه بهرهمند شویم که از یک رژیم غذایی مناسب و متعادل استفاده کنیم.
اصغری کارشناس تغذیه گفت: بهترین افطار ، خوردن چای کمتر به همراه چند عدد خرما است و غذاهایی مانند فرنی و سوپ هم می تواند گزینههای خوبی میتواند برای این وعده باشد.
وی افزود: از مواد غذایی بسیار شیرین مانند زولبیا بامیه استفاده نکنید ، زیرا علاوه بر مقدار چربی و شیرینی بالایی که دارند سلامت این نوع مواد غذایی میتواند برای روزه دار مشکلاتی را ایجاد کند.
اصغری گفت: به فاصله یک تا ۲ ساعت بعد از افطار توصیه میشود وعده شام را در نظر بگیرید.
کارشناس تغذیه افزود: در وعده سحری نیز بهتر است از غلات سبوس دار و مقداری مواد پروتئین دار استفاده شود.
یک شهروند بیرجندی گفت: چایی، آب جوش سرد شده یا اب ولرم و سوپ در افطار بسیار مفید است و هرچه تغذیه سبکتر باشد برای معده بهتر است
وی افزود: ما برای رفع تشنگی از شربت خاکشیر و تخم شربتی استفاده میکنیم.
نوجوان بیرجندی هم گفت: با افطاری و سحری سادهتر میتوان حال کسانی که نیازمند هستند را بهتر درک کرد.
رژیم غذایی مناسب کمک میکند تا روزه داران هم در طول روز دچار ضعف جسمی و هم در ساعات بعد از افطار دچار ناراحتیهای گوارشی نشوند.