علی پارسا معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان اظهار کرد: از بیست و چهارم اسفند تا چهارم فروردین، ۱۶ هزار و ۶۴۵ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۵۶۰۰ مورد بازرسی از اماکن عمومی شده است.
او افزود: در این بازرسیها ۲۷۵ مورد نمونهبرداری مواد غذایی انجام و ۳۵۸ تخلف به مراجع قضایی ارجاع شد.
معاون فنی مرکز بهداشت استان اصفهان ادامه داد: در این مدت ۱۲۳ مورد پلمب داشتیم و ۲۰ هزار و ۲۲۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمعآوری و معدوم شد.
پارسا از مردم و گردشگران نوروزی خواست درصورت مشاهده تخلفات بهداشتی مانند بهداشت فردی صنوف، بهداشت محیط محل عرضه مواد غذایی مانند رستوران و هتل، مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد، با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.