مهدی حسین پور مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه با اشاره به آغاز اجرای طرح ویژه عیدانه سازمان ملی استاندارد ایران از ۱۵ اسفند سال گذشته گفت : همزمان با اجرای این طرح رستورانهای بین راهی که مکانی برای توقف مسافران و استفاده از خدمات آنهاست مورد بازرسی قرار گرفت.
مهدی حسین پور افزود: فرآوری پخت و نگهداری مواد غذایی، نحوه سفارش و پذیرایی، شرایط عمومی بهداشتی، سقف، دیوارها، کف، ایمنی و ... مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرند.
طرح ویژه عیدانه تا نیمه فروردین سال جدید در هتل ها، فرودگاه ها، فروشگاههای زنجیره ای، مراکز پذیرایی، مراکز اقامتی بین راهی، میادین میوه و تره بار، خدمات قالیشویی و مراکز فروش شیرینی اجرا میشود .