امیر یزدی به بازدیدهای مستمر از محلات و نواحی ششگانه در خصوص وجود واحدهای غیرمجاز پسماند خشک اشاره کرد و گفت: در بازدیدهایی که به صورت مستمر از محلات منطقه و نواحی انجام شد، محله هرندی در ناحیه ۴ به دلیل گاراژهای غیرمجاز بیشترین حجم فعالیت عوامل غیرمجاز پسماند خشک را دارا بود.
وی ادامه داد: در همین راستا اقدامات لازم برای برخورد قضایی با عوامل جمعآوری پسماند خشک در محله هرندی و شناسایی و پلمب این واحدها با دادسرای ناحیه ۲۶ تهران صورت گرفت.
شهردار قلب طهران با اشاره به برخورد با عوامل غیرمجاز جمعآوری پسماند خشک، گفت: طرح ضربتی برخورد با عاملان غیرمجاز جمعآوری پسماند خشک در محله هرندی با اخذ حکم قضایی دادسرای ناحیه ۲۶ تهران و با مشارکت معاونت سیاسی، اجتماعی فرمانداری، پلیس مبارزه با مواد مخدر، قرارگاه سپاه شهید اسداللهی در هرندی، ستاد محیطزیست، مرکز بهداشت شرق تهران و عوامل اداره پسماند و نواحی شهرداری منطقه ۱۲، انجام و واحدهای نگهداری پسماند خشک تخلیه و پلمب شدند.
یزدی در ادامه سخنانش افزود: حفظ سلامت عمومی جامعه خط قرمز شهرداری منطقه ۱۲ است و با هر پدیده یا موضوعی که در مقام تهدید محیطزیست، مخدوش کردن سیما و منظر شهری و به مخاطره انداختن سلامت شهروندان برآید، قاطعانه برخورد میشود. به لحاظ تردد عوامل جمعآوری پسماند خشک که توسط کودکان کار و معتادان متجاهر ایجاد شده بود و همچنین قرار گرفتن در مجاورت بازار بزرگ تهران، مزاحمتهای متعدد زیستمحیطی و امنیتی برای شهروندان ایجاد شده بود.
شهردار ناحیه ۴ پلمب واحدهای غیرمجاز جمعآوری پسماند خشک را به دلیل عدم رعایت مسائل زیستمحیطی و به استناد ماده قانون ۱۸ قانون مدیریت پسماند و ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی دانست و افزود: هرگونه محو یا فک پلمب برابر ماده ۵۴۳ قانون مجازات اسلامی موجب پیگرد قضایی و مجازات خواهد بود.
سعید اشرفی یادآور شد: پس از تخلیه و تعطیلی واحدهای غیرمجاز پسماند خشک و قابل بازیافت و با تنظیم صورتجلسه، صیانت از مراکز در اختیار ناحیه ۴ منطقه ۱۲ قرار گرفت.
اشرفی ادامه داد: طی ماههای اخیر چندین طرح ضربتی در سطح ناحیه به منظور پلمب واحدهای غیرمجاز اجرایی شده است که اخیراً نیز با دریافت حکم قضایی از دادسرا و هماهنگی با عوامل انتظامی در محله هرندی، تعداد ۱۱ مرکز که به محل تفکیک غیرمجاز پسماند خشک تبدیل شده بودند را اعمال قانون کردیم.