سرپرست اداره‌کل استاندارد استان کردستان از آغاز طرح پایش و نظارت بر کمیت فرآوده‌ها، ویژه‌ی ماه مبارک رمضان و عید نوروز در این استان خبر داد.

فرهاد حیدری گفت: با توجه به وظایف ذاتی و نظارتی سازمان ملی استاندارد ایران و در راستای تحقق ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد و به منظور ارائه‌ی خدمات مطلوب و کیفی به عموم شهروندان و با هدف پایش و کنترل واحد‌های صنفی و تولیدی و همچنین مقابله با کم فروشی، طرح پایش و نظارت بر کمیت فرآورده‌ها، ویژه‌ی ماه مبارک رمضان و عید نوروز از امروز سیزدهم اسفند ماه سال جاری در کردستان آغاز شد.

 سرپرست اداره‌کل استاندارد استان کردستان با بیان اینکه این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، افزود: محور‌های ارزیابی این طرح، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، زائر سرا، فرودگاه‌ها، ترمینال‌های (پایانه‌های) اتوبوسرانی برون شهری، ایستگاه‌های قطار برون شهری، مراکز پذیرایی و رستوران‌ها، مراکز اقامتی بین راهی، میادین میوه و تره بار، خدمات قالیشوئی، مراکز فروش شیرینی و آجیل می‌باشد که در این ایام به طور جد توسط کارشناسان استاندارد نظارت و کنترل خواهد شد.

او در پایان ضمن آرزوی سالی توام با سلامتی برای شهروندان، از اصحاب رسانه خواست تا به منظور آگاهی و اطلاع رسانی طرح عیدانه به عموم مردم و خدمات مشمول استاندارد و نحوه دریافت خدمات استاندارد به مردم این اداره کل را در اجرای هر چه بهتر این طرح یاری کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.