سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: مدتی قبل تعدادی از شهروندان به پلیس فتا تهران بزرگ مراجعه و مدعی شدند فردی ناشناس در یکی از شبکههای اجتماعی با تهدید به قتل از آنها اخاذی کرده است که در همین راستا کارشناسان پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی ادامه داد: ماموران با مطالعه اظهارات شکات و مستندات موجود در پرونده متوجه شدند مدتی است فردی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با ارسال تصاویر اجساد متعدد و سلاح کلت کمری به کاربران خود را قاتل زنجیرهای معرفی کرده و با توهین و تهدید شکات، آنها را تهدید به قتل میکند.
وی افزود: با اقدامات تخصصی افسران سایبری پلیس فتای تهران بزرگ ردپای مجرم در فضای مجازی شناسایی شد و با بررسی صفحه اینستاگرامی ساخته شده توسط این فرد مشخص شد این صفحه بیش از چهار هزار نفر دنبال کننده دارد و پس از تحقیقات تکمیلی اطلاعات کامل هویتی وی در اختیار پلیس قرار گرفت.
معظمی گودرزی با اشاره به اینکه امنیت روانی مردم از خطوط قرمز پلیس گفت: مجرمین بدانند پلیس با کسانی که جان و مال و ناموس مردم را بازیچه اهداف شوم خود قرار دهند سخت و قاطع برخورد خواهد کرد، در آخرین اقدامات این پرونده نیز این شیاد مجازی پس از تشریفات قضایی در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.
وی با اشاره به اینکه این فرد مرتکب قتل نشده و صرفا با استفاده از تصاویر آرشیوی موتورهای جستجوگر و یک اسلحه پلاستیکی دست به تهدید و اخاذی از شهروندان زده بود خاطرنشان کرد: متهم که مردی ۳۰ ساله بود پس از حضور در پلیس فتا هرگونه جرمی را انکار کرد، اما پس از روبه رو شدن با شکات پرونده و مستندات پلیس جرم خود را پذیرفت و علت این کار را کسب مال اعلام کرد.
وی درخصوص مجازات تهدید در فضای مجازی به ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی اشاره و تشریح کرد: طبق این ماده از قانون هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از دوماه تا دو سال محکوم خواهد شد.