حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان گفت: در وهله اول از اینکه فدراسیون کشتی امکان حضور ۱۸ کشتی گیر در رقابتهای رنکینگ کرواسی را مهیا کرد صمیمانه از فدراسیون تقدیر و تشکر میکنم چراکه در حال حاضر تأمین اعتبار ارزی کار بسیار دشواری است.
وی ادامه داد: در وهله دوم حمایت و پوشش گسترده رسانه ملی از این مسابقات را اتفاق مبارکی میبینم که متناسب با جایگاه کشتی به عنوان ورزش اول است و از مجموعه دوستان در رسانه ملی صمیمانه قدردانی میکنم.
دارنده مدال طلای کشتی فرنگی جهان تصریح کرد: مجموعهای از اهداف مدنظر ما بوده که به آن رسیدیم، هدف ما از حضور در کرواسی تحقق گام دوم چرخهی انتخابی تیم ملی بود. بر این اساس ۱۸ نفر به این مسابقات اعزام شدند تا مورد ارزیابی قرار گرفته و ما از دل عملکرد آنها و خروجی این مسابقات نسبت به انتخاب نفرات برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا بعنوان گام سوم چرخهی انتخابی اقدام نماییم.
وی افزود: انتخاب تیم ملی برای قهرمانی آسیا به منزلهی این نیست که کسانی که با شکست مواجه شدند شانس حضور در رقابتهای قهرمانی جهان ۲۰۲۳ صربستان و بازیهای آسیایی هانگژو را از دست داده اند چراکه گامهای دیگری در چرخه دیده شده که جام تختی گام چهارم ما است و در نهایت با ارزیابی که انجام خواهیم داد آمادهترین نفرات بعنوان ملی پوش انتخاب خواهند شد.
رنگرز به اهداف دیگر از حضور در کرواسی اشاره کرد و گفت: هدف بعدی ما میدان دادن به جوانان به عنوان پشتوانههای کشتی فرنگی بود و انصافا هم در جام جهانی آذربایجان و هم رقابتهای امیدهای جهان جوانان شایسته کشورمان از این آزمون سربلند بیرون آمدند.
وی ادامه داد: آگاه شدن از ظرفیت رقابتهای رنکینگ هدف سوم ما بود و این رقابتها با جوایز دلاری و ۲ کیلوگرم ارفاق وزن برگزار میشد. سطح این مسابقات به گونهای بود که در اوزان ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم کمیت و کیفیت کار همچون رقابتهای جهانی بود و ما ارزیابی و اطلاعات خوبی از وضعیت موجود کشتی فرنگی در این مسابقات بدست آوردیم.
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی تأکید کرد: از مهمترین اهداف ما در رقابتهای کرواسی شناسایی نقاط ضعف کشتی گیران و آنالیز وضعیت موجود کشتی برای طراحی تکنیکی و تاکتیکی فرآیند تمرینات آتی بود.
وی در این مورد تصریح کرد: به عنوان مثال باید طراحی فنون و تاکتیک بر مبنای قوانین داوری باشد. در کشتیها روز خط زون به طور ویژه کشتی گیرانی مثل امین کاویانی نژاد و ایمان محمدیان نیاز به کار جدیتر دارند و با توجه به شرایطی که کشتی امروز دنیا دارد، حالت خاک تعیین کننده مبارزات است؛ لذا قطعا باید تمرکز تمرینات ما روی خاک شامل دفاع و اجرای فن باشد.
رنگرز در تکمیل صحبتهای خود گفت: در مجموع یکی از فواید و خروجیهای پررنگ مسابقات کرواسی شناسایی نقاط ضعف در مواجه با حریفان طراز اول دنیا بود.
وی گفت: خدا را شاکرم در ۳ رقابت اخیر کشتی فرنگی متناسب با ظرفیتها نتیجه لازم را گرفت، اما واقعیت روز کشتی فرنگی ایران در دنیا این نتایج کسب شده نیست و مبنای ما نتایج حضور در آخرین رقابتهای جهانی که با کسب ۳ مدال و عنوان چهارمی به پایان رسید، است.
رنگرز ادامه داد: البته جایگاه فنی کشتی ما در رقابتهای جهانی قطعا چهارمی نیست ولیکن معیار و ملاک وضعیت موجود آخرین مسابقات جهانی است با این تفاوت که رقابتهای جهانی سال ۲۰۲۳ ما قبل المپیک و مسابقات کسب سهمیه است که به احتمال فراوان با حضور روسها از کیفیت بالاتری نسبت به رقابتهای دیگر برخوردار خواهد بود؛ لذا تلاش ما این است که گامها را کوچک، اما مستمر برداریم.
وی تأکید کرد: معتقدم کسب این نتایج در عین این حال که به اعتماد به نفس کشتی گیران کمک میکند ولیکن باعث حباب فکری برای کادر فنی نخواهد شد.
رنگرز در پایان با تشکر از مسئولان سفارت ایران در کرواسی گفت: صمیمانه از دکتر اسماعیلی سفیر ایران در کرواسی قدردانی میکنم. انصافا حضور فیزیکی و حمایتها و همکاریهای سفیر و مجموعه عوامل سفارت ایران و مردم مقیم ایران در کرواسی به ورزش اول بسیار دلگرم کننده بود و مراتب قدردانی از کلیه این عزیزان را به نیابت از اعضای تیم ملی کشتی فرنگی دارم.