تبرئه علیرضا بیرانوند در پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس در مورد استفاده نکردن این گلر از البسه سرخپوشان، تکذیب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - خبر تبرئه شدن علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور در پرونده شکایت باشگاه پرسپولیس، تکذیب شد.  

باشگاه پرسپولیس شکایتی از علیرضا بیرانوند دروازه‌بان سابق خود کرده است که این شکایت مربوط به دورانی است که بیرانوند گلر پرسپولیس بوده و از برند البسه‌ای که با سرخپوشان قرارداد بسته بود، استفاده نمی‌کرده است و همین موضوع باعث شد که سرخپوشان  این پرونده را در دادگاه مطرح کنند و خواستار دریافت چیزی بیشتر از یک میلیارد و پانصد میلیون تومان از بیرانوند شوند.  

دادگاه شکایت باشگاه پرسپولیس علیه بیرانوند روز شنبه برگزار و اعلام شد که دادگاه حکم به برائت بیرانوند داده و او در این پرونده پیروز شده است، در صورتی که این خبر صحت ندارد.  

عبدالصمد ابراهیمی، وکیل حقوقی ضمن تکذیب این مطلب، گفت:  اینکه موضوع پرونده چه چیزی  بوده را بی اطلاعم، اما استناد به ماده ۴۵۷ آیین دادرسی مدنی نشان دهنده آن است که در موضوع مورد اختلاف، شرط رجوع به داور مرضی الطرفین وجود داشته و باشگاه بدون مراجعه به داور به دادگاه رفته و این ادعا را داشته که طبق ماده ۴۵۷ دعاوی اموال دولتی و عمومی قابلیت داوری ندارند. دادگاه اعلام کرده ماده ۴۵۷ شامل شما به عنوان شرکت نمی‌شود و به داوری مراجعه کنید. هیچ تصمیم ماهیتی دال بر محکومیت یا برائت طرفین در این رای صادر نشده است.  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۲۰:۲۴ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
سلام
من حکم تبرئه رو در شبکه های دیگر دیدم و حواندم، مستند به متن قرارداد ایشان تبرئه شدند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
البسه دراختیارش گذاشتین استفاده کرده دادگاه نمی گوید چرابعداز پنج سال بعد اقدام بشکایتذمیکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۱ ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴
باند زنوزی اجازه نمیده حکمی علیه تراکتور یا بازیکنانس صادر بشه.قبول ندارید از مهدی و یوسف بپرسید این دوتا گفتند اگر حکمی برای تراکتور بدبد به بابامون میگیم
آخرین اخبار