مروجی فرد گفت: با اقدامات انجام شده در حوزه صنعت و معدن و جذب سرمایه گذار، مجوز ۵۵ کارخانه صنایع معدنی در جنوب کرمان صادر شده است.

با حضور معاون وزیر صمت و مدیرعامل شرکت ایمیدرو، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب، نماینده مردم ۵ شهرستان جنوبی استان در مجلس شورای اسلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، امام جمعه کهنوج، فرمانداران کهنوج و قلعه گنج جلسه بررسی مشکلات معادن ۵ شهرستان جنوبی استان کرمان، در محل فرمانداری شهرستان کهنوج برگزار شد.

 مسلم مروجی فرد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، در این جلسه ضمن تبریک ولادت با سعادت امیرالمومنین علی (ع) و ایام الله دهه مبارک فجر گفت: انقلاب اسلامی به الگویی برای همه مظلومان جهان تبدیل شده است.

او دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی در جنوب استان کرمان را بی نظیر خواند و افزود: جنوب استان کرمان امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی شاهد تحول و پیشرفت‌های بی نظیری در همه زمینه ها است.

مروجی فرد با اشاره به  ظرفیت های معدنی جنوب کرمان افزود: جنوب کرمان را با ذخایر معدنی متنوعی که دارد باید بهشت معادن نامید.

او  با اشاره صنایع معدنی احداث شده در جنوب کرمان، بیان داشت: با اشتغال ایجاد شده از سوی این صنایع معدنی و معادن در جنوب کرمان، بسیاری از معضلات و بزهکاری‌ها کاهش یافته اند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان:تصریح کرد: با اقدامات انجام شده در حوزه صنعت و معدن و جذب سرمایه گذار، مجوز ۵۵ کارخانه صنایع معدنی صادر شده است و درخواست‌های مردم برای اشتغال در این حوزه‌ها افزایش یافته که این مهم نشان دهنده شتاب زیاد حرکت قطار توسعه جنوب کرمان در حوزه‌های معدن و صنایع معدنی است.

او در رابطه با شهرستان کهنوج بیان داشت: ۳ طرح مهم تیتانیوم کهنوج، کنستانتره تیتانیوم و کنستانتره فروکروم در شهرستان کهنوج در دست احداث هستند که با بهره برداری کامل می‌توانند تحولی در رابطه با اشتغال در جنوب استان ایجاد کنند.

مروجی فرد کمبود نیروی متخصص را یکی از نیاز‌های صنایع معدنی در جنوب کرمان برشمرد و گفت: جوانان این منطقه برای تامین این کمبود به سمت اخذ تخصص‌های مورد نیاز اقدام کنند.

او در رابطه با رفع مشکلات زیر ساختی معادن جنوب کرمان بیان کرد: طبق توافقات قبلی اجرای پست برق منطقه رمشک، خط انتقال برق معادن بخش ساردوئیه، مقاوم سازی پل اسفندقه، احداث جاده جغین، احداث جاده زهمکان به موردان از سوی ایمیدرو برای توسعه معادن جنوب مصوب شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، تصریح کرد: در این جلسه همچنین مقرر شد خط انتقال برق به معدن مس رمشک از سوی ایمیدرو انجام شود و بسته‌های زیرساخت در مقیاس کوتاه مدت و بلندمدت با هماهنگی دستگاه‌های متولی تهیه و به ایمیدرو برای اختصاص اعتبارات لازم ارسال شود، در خصوص دپارتمان کوهر سنگ نیز مقرر شد برنامه ریزی برای آموزش افراد مستعد در شهرستان‌های جنوبی انجام و اعتبارات لازم از سوی ایمیدرو در این خصوص تامین شود.

جعفری، معاون وزیر صمت و مدیرعامل شرکت ایمیدرو نیز در جلسه بررسی مشکلات معادن جنوب کرمان در کهنوج با اشاره به پتانسیل‌های معدنی جنوب کرمان، گفت: در جنوب کرمان عناصر و مواد معدنی با ارزشی وجود دارد؛ اما این مواد معدنی بدون وجود زیرساخت‌هایی نظیر: جاده، آب، برق، گاز و... ارزشی ندارد؛ بنابراین باید زیرساخت‌های معادن جنوب کرمان فراهم شود.

او افزود: بخش خصوصی زمانی که شرایط را فراهم ببیند وارد کار شده و ورود بخش خصوصی به معنی افزایش اشتغال و تولید است.

جعفری تصریح کرد: برای تحقق افزایش اشتغال و تولید باید با تامین زیرساخت‌ها به روند توسعه جنوب سرعت داد.

او تاکید کرد: ایمیدرو آمادگی لازم برای رفع مشکلات زیرساختی معادن جنوب کرمان را دارد.

حسن زاده، سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی استانداری کرمان ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و ایام الله دهه فجر گفت: در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی وظیفه دستگاه‌های اجرایی توجه به جهاد تبیین و بیان دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

او افزود: جنوب استان کرمان نسبت به قبل از انقلاب رشد چشمگیری داشته است که باید این اقدامات انجام شده به اطلاع مردم بویژه جوانان رسانده شود.

حسن زاده گفت: در جنوب کرمان ۳ ظرفیت کشاورزی، ترانزیت و معدن برای توسعه، پیشرفت و اشتغال وجود دارد که این مهم باعث پیشرفت این منطقه خواهد شد.

او در رابطه با مشکلات مطرح شده منطقه نظیر کمبود سهمیه آرد برخی مناطق روستایی و گرانی برق مصرفی خانگی در برخی مناطق روستایی شهرستان‌های جنوب استان، بیان داشت: معاونت امور هماهنگی اقتصادی استانداری آماده رفع مشکلات مردم هست.  

سرپرست معاونت امور هماهنگی اقتصادی استانداری کرمان در رابطه با مسئولیت‌های اجتماعی معادن با بیان اینکه نباید به بهانه مسئولیت اجتماعی باعث ایجاد هرج و مرج و دلسردی سرمایه گذار شد، تصریح کرد: مسئولیت‌های اجتماعی معادن باید با تشکیل کمیته‌هایی با ۳ محور آموزش، نشاط اجتماعی و اقتصادی سامان دهی و در خدمت جامعه قرار گیرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.