قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: در طرح رفع نیاز‌های کشور ۵۰۰ مسئله مطرح شده که ۳ هزار نفر از نخبگان در رفع آن مشارکت دارند.

 ناصر باقری مقدم ، در نشست گفت‌وگوی نخبگان گفت: تاکنون تعداد نخبگانی را که در این حوزه به دانشگاه‌ها معرفی می‌کردیم، بسیار زیاد بود؛ از این رو استاندارد‌های بالایی برای این امر در بنیاد ملی نخبگان در نظر گرفته می‌شد.

او  ادامه داد: در سال جاری بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار نخبگان با ایشان در زمینه تسهیل‌گری در جذب نخبگان در دانشگاه‌ها، با مساعدت وزیر علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی، سهمیه ۲۰ درصدی برای نخبگان به منظور جذب در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شد.

باقری مقدم، با تاکید بر این که با این سهمیه ظرفیت جذب نخبگان ۲ تا ۳ برابر افزایش یافته است، یادآور شد: با این روند امیدواریم در سال آینده ۱۰۰ تا ۲۰۰ نخبه با مساعدت وزارت علوم، عضو هیات علمی دانشگاه‌ها شوند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، اظهار کرد: اقدام دیگر انجام شده در این زمینه، علاوه بر دو مسیر سابق مسیر دیگری تعریف شده که از نخبگان خواسته می‌شود ۷ پیشنهاد برای جذب در دانشگاه‌ها اعلام کنند که ۳ پیشنهاد باید در خارج کلانشهر‌ها باشد و بر اساس توانمندی‌های آن‌ها به وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد معرفی خواهند شد. نخبگان در یکی از ۷ پیشنهاد ارائه شده جانمایی خواهند شد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از اجرای طرح رفع نیاز‌های کشور با حضور اساتید دانشگاه‌ها خبر داد و یادآور شد: در این طرح که از امسال اجرایی شده است، ۵۰۰ مسئله مطرح شده که ۳ هزار نفر از نخبگان در رفع آن مشارکت دارند.

وی با بیان اینکه اساتید در این طرح نقش راهبرد را دارند، گفت: طرح دیگری را با عنوان «حل مساله» توسط اساتید کلید زدیم که در آن ۱۰۰ مسئله ملی را از هیات دولت و استان‌ها دریافت کرده و در هر استان ۱ تا ۳ مسئله استانی با مشارکت اساتید مرتفع خواهد شد.

باقری مقدم با اشاره به مسکن نخبگان، با تاکید بر این‌که نیاز است مشکل مسکن نخبگان با همکاری دانشگاه‌ها حل شود، گفت: ما متعهد شدیم که تا سال آینده هزار واحد مسکن برای نخبگان تامین شود که در این همکاری می‌توانیم این طرح را کلید بزنیم.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از تدوین شیوه‌نامه مادران نخبه‌پرور خبر داد و گفت: در بنیاد ملی نخبگان همه نخبه هستند، ولی سن ما از نخبگان حاضر در این نشست بیشتر است و ما در تلاش هستیم تا مشکلات نخبگان را مرتفع کنیم.

وی ادامه داد: در کارگروه‌های بنیاد ملی نخبگان، تدوین شیوه‌نامه مادران نخبه‌پرور را در دستور کار داریم و در آن به دنبال طراحی سیستمی برای نخبه‌پروری هستیم.

او گفت: ما متوجه شدیم مادران نخبه‌پرور جایگاه بالایی در نخبه‌پروری دارند و باید به طور ویژه حمایت شوند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۶ ۰۲ بهمن ۱۴۰۱
نخبه یعنی کسی که شاهکار کرده و یه مشکل ملی رو حل کرده نه اینکه فقط رتبه کنکور آورده
آخرین اخبار