داود خوششکن مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بستریشدگان گردشگری سلامت در مشهد شامل جراحی زنان، جراحی تروما، جراحی چشم، ارولوژی، درمان غیر جراحی، بیماری های قلبی، ارتوپدی، رینو پلاستی (جراحی بینی)، جراحی عمومی و سرطان هستند.
وی بیان کرد: در دی ماه امسال ۲۲۵ گردشگر سلامت در حوزه زنان بستری شده اند که حدود ۲۰ درصد کل بستری شدگان گردشگری سلامت در مشهد را شامل می شود.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ۲ هزار و ۲۷۱ هزار گردشگر سلامت طی دی ماه امسال از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهرهمند شدند که نسبت به ماههای گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است و بیشتر آنان به طور مستقیم به مراکز درمانی مربوطه مراجعه کرده اند.
وی ادامه داد: از این تعداد هزار و ۱۹۷ گردشگر سلامت از خدمات درمانی بستری و هزار و ۷۴ گردشگر سلامت از خدمات درمانی سرپایی بهرمند شدند.
خوش شکن با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی گردشگری سلامت در مشهد بدنبال نا آرامیهای اخیر، ادامه داد: اکنون روند مراجعه گرشگران سلامت رو به بهبود است و طی یک ماه اخیر نسبت به سه ماه گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است.
وی خاطر نشان کرد: یک ماه گذشته میزان درآمد حاصل از مراجعه گردشگران سلامت به مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۱۴ میلیارد و ۸۸۶ میلیون و ۵۴۰ هزار است.
خوش شکن با بیان اینکه گردشگران سلامت از ۸۰ کشور در مشهد پذیرش می شوند، بیان کرد: بیشترین گردشگر سلامت از کشورهای عراق، افغانستان، عمان، پاکستان و ترکیه است و در این میان بیش از ۶۰ درصد آنان از کشور افغانستان هستند.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک ۳۲ مرکز درمانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه دارای مجوز پذیرش گردشگر سلامت(آی.پی.دی) هستند که از این تعداد ۳۰ مرکز در مشهد فعال است.
وی افزود: استان خراسان رضوی دارای ۱۲۷ شرکت فعال در حوزه گردشگری است که بیش از ۱۰۰ شرکت در مشهد فعالیت دارند.