ذوالقدر فرماندار ابهر مهمترین دغدغه خود را "حمایت از تولید" مطرح کرد و گفت: تمام تلاش خودمان را برای موضوع تولید به کار گرفتهایم. حتی در بسیاری از موارد به صورت موردی پیگیر حل مشکلات تولید و کارخانهها هستم.
فرماندار شهرستان ابهر با اشاره به اینکه ۲۳۵ واحد صنعتی فعال با به کارگیری حدود ۱۳ هزار کارگر در این شهرستان فعالیت میکنند، عنوان کرد: پیگیر راهاندازی گروه صنعتی "پَر" در این شهرستان هستیم که اگر راهاندازی شود بیش از ۱۲ هزار کارگر جذب خواهد شد. این کارخانه در حوزه ریسندگی و بافندگی فعالیت خواهد کرد که البته باید موانع پیشروی این گروه صنعتی برداشته شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه برخی صنایع و واحدهای تولیدی حتی واحدهای گلخانهای به دلیل عدم توجه مسئولان وقت به فرجام نرسیدهاند، گفت: به طور مثال واحد دوکبافان ابهر از سال ۹۳ بر زمین باقی مانده است. در حال حاضر پیگیر راهاندازی مجدد این پروژه هستیم. همین طور مجوز یک مجتمع خدمات رفاهی ۱۰ سال بود که بلاتکلیف مانده بود که مشکلات این مجتمع هم حل خواهد شد. نکته جالب موضوع اینجاست که این مجتمع رفاهی بین جادهای به خاطر چند امضا و مجوز بلاتکلیف باقی مانده بود و موضوع اصلاً مسائل مالی و اعتبار نبود.
ذوالقدر به مشکلات گلخانه هیدج (بزرگترین گلخانه خاورمیانه) گریزی زد و افزود: این گلخانه ۶۰ هکتاری چندین دهه است که بلاتکلیف به حال خود رها شده از نخستین حضور خود پیگیر هستم هرچه سریعتر موانع پیشرو این گلخانه برداشته شود.
فرماندار ابهر در ادامه از راهاندازی گروه جهادی شهید شهریاری در فرمانداری ابهر به منظور پیگیر مشکلات مردمی خبر داد و افزود: این شهرستان پروژههای نیمهتمام زیادی دارد که باید به صورت شبانهروزی برای حل آنان اقدام کرد. ورزشگاه ۳ هزار نفری ابهر به نماد ناکارآمدی تبدیل شده بود، ولی خوشبختانه با حضور نیکزاد نایب رئیس مجلس حدود ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای ادامه کار این پروژه از طرق مختلف جذب شد؛ البته در حال حاضر تکمیل این ورزشگاه نیازمند بودجه ۴۵ میلیارد تومانی است.
وی با ابراز تأسف از روند کار در پروژههای استخر هیدج و صائین قلعه گفت: استخر هیدج در دولت قبل توسط مسئولان وقت افتتاح شد، ولی واقعیت این است که این پروژه هنوز تکمیل نشده است و ادارهکل ورزش و جوانان استان پیگیر تکمیل این پروژه شده است.
ذوالقدر در پایان مسئولان وقت را دلیل اصلی موانع تولید در این شهرستان دانست و عنوان کرد: با اینکه بسیاری از واحدهای تولیدی و پروژههای نیمه تمام مشکل اعتباری نداشتند، ولی متأسفانه مسئولان وقت نتوانستند اقدامات را تسهیل ببخشند.