مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی پروژه‌های بازآفرینی شهری استان خبر داد.

محبوب حیدری از پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی پروژه‌های بازآفرینی شهری استان خبر داد و گفت: در سال جاری ۳۰ پروژه در دست اجراست که اعتبارات ۱۰ پروژه از منابع داخلی و حدود ۲۰ پروژه نیز از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‎ای تامین می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در سال جاری ۳۰ پروژه در دست اجراست که اعتبارات ۱۰ پروژه از منابع داخلی و حدود ۲۰ پروژه نیز از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‎ای تامین می‌شود.

حیدری با اشاره به اینکه پروژه‌های جدیدی با استفاده از منابع داخلی تعریف شده‎اند که بخشی از آن در سکونتگاه‎های غیررسمی و چند پروژه نیز در بافت فرسوده قرار دارد، گفت: احداث پارک میر اشرف اردبیل، تکمیل پارک محله ملایوسف اردبیل، شروع مرمت سرای زنجیرلو و پنبه فروشان بازار تاریخی اردبیل، فاز دوم پیاده راه‌سازی محله قلعه باشی خلخال، اجرای نرده استخر پارک لاله کلور، بهسازی معابر محله زیر نهر تراب پارس‎آباد، پایگاه سلامت محله گلمغان اردبیل، احداث دیوار محوطه کلانتری گلمغان اردبیل و شبکه آب گلمغان اردبیل از جمله این پروژه‌ها به شمار می‌آید.

او احداث پارک در سکونتگاه‎های غیررسمی و همچنین شروع عملیات مرمت قسمتی از بازار تاریخی اردبیل و احداث مدرسه ۱۲ کلاسه محله گلمغان اردبیل را از جمله مهم‌ترین پروژه‌هایی برشمرد که اکنون در سکونتگاه‌های غیررسمی اردبیل در دست اجراست و جزو خواسته‌های مهم شهروندان به شمار می‌روند.

دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار اردبیل با بیان این که پروژه‌های یاد شده پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد دارند، به دیگر فعالیت‌های انجام شده در سکونتگاه‌های غیررسمی اشاره کرد و توضیح داد: یکی از مهم‌ترین اقدام‌های انجام شده در سکونتگاه‌های غیررسمی آسفالت معابر خاکی این محلات است. همچنین در محلات گلمغان، ایران‎آباد، ملایوسف اردبیل، زیرنهرتراب پارس‌آباد، حسنعلی دره سی و نوشین دره مشگین شهر نیز مجموعا بیش از ۵۰ پروژه اجرا شده یا در دست اجراست.

حیدری با اشاره به اقدام‌هایی که در بافت فرسوده انجام شده است، عنوان کرد: در بافت فرسوده نیز تسهیلات بافت فرسوده به منظور نوسازی و بهسازی واحد‌های مسکونی به متقاضیان تخصیص یافته است. همچنین چندین تملک اطراف بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، خرید خانه مرحوم سلیم موذن‌زاده اردبیلی و تحویل آن به سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برای استفاده فرهنگی در سال‌های گذشته و شروع مرمت قسمتی از بازار تاریخی اردبیل و قلعه باشی خلخال در سال جاری از جمله فعالیت‌ها در این زمینه به شمار می‌رود.

به گفته او، این استان یکهزار و ۲۴۳ هکتار سکونتگاه غیررسمی دارد که ۱۳۲ هزار و ۲۴۰ نفر در این بافت ساکن‌اند. همچنین میزان بافت فرسوده استان اردبیل ۶۷۰ هکتار است که ۱۱۶ هزار و ۸۵۷ نفر در این بافت زندگی می‌کنند.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.