جعفر میعادفر در این نشست با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی خوب عمل کرده است، گفت: تاکنون از ۱۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور بازدید داشته ایم که دانشگاههای کرمان و اردبیل در بین این دانشگاهها بهترین عملکرد را داشته اند.
او افزود: از جمله چالشهای ما در کشور با توجه به اینکه کشور ما کشوری حادثه خیزی است، حوادث ترافیکی است.
رئیس اورژانس کشور اظهار کرد: عدم کنترل سرعت و کیفی نبودن جادهها از عوامل افزایش حوادث ترافیکی به شمار میرود.
میعادفر از خریداری ۵۰۰ دستگاه آمبولانس جدید تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: در تلاش هستیم مجوز استخدام هفت هزار نیرو را کسب کنیم.
او توسعه فضای ورزشی ویژه کارکنان اورژانس و تقویت مهارتهای آموزشی کارکنان را از دیگر برنامههایی عنوان کرد که در حال اجراست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز دیدگاه مسئولان دانشگاه را نیز رفع چالشهای حوزه اورژانس عنوان کرد و گفت: اعتقاد داریم اگر بیمار خوب به بیمارستان منتقل شود کار بیمارستان راحتتر است و این مستلزم توانمندی نیروها است.
مهدی احمدی نژاد همچنین به حادثه خیز بودن استان کرمان اشاره و اظهار امیدواری کرد: با تقویت زیر ساخت درمانی و اورژانسهای پیش بیمارستانی یاری گر مردم باشیم.
رئیس مرکز اورژانس کرمان و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی گزارشی از عملکرد و اقدامات حوزه اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان را ارائه کرد.
سید محمد صابری گفت: ۷۵ پایگاه جادهای و شهری، دو واحد موتورلانس و یک پایگاه هوایی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان فعالیت دارد.
او شمار آمبولانسهای استان کرمان را ۲۲۰ دستگاه عنوان کرد که ۹۳دستگاه در دانشگاه کرمان فعالیت دارند و استان کرمان به ۵۸ دستگاه آمبولانس نیاز دارد.
او اظهار کرد: استان کرمان ۵ دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه پایگاه هوایی و چهار دستگاه موتورلانس دارد.
صابری نیاز به توسعه خدمات فوریتهای پزشکی، تامین بیمارستان سیار، نوسازی ناوگان آمبولانس، اجرای چارت تشکیلاتی ستادی، کمبود نیروی انسانی را از جمله کمبودهای اورژانس دانست.