نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی گفت: بهره‌مندی از محصولات فناورانه شرکت‌های دانش بنیان در حوزه مدیریت مصرف آب در بخش های شرب و کشاورزی الزامی است.

رئیس کمیته آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی بر لزوم بهره‌مندی از محصولات فناورانه این شرکت‌ها در حوزه مدیریت مصرف آب در شرب و کشاورزی تاکید کرد و افزود: میزان هدررفت و تبخیر آب در کشور سه برابر میانگین جهانی است.

حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری بروجنی ادامه داد: بهره‌مندی از توان و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در سال‌های اخیر در کشور آغاز شده است.

وی اضافه کرد: باید محصولات فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان به مرحله تولید انبوه برسد و در عرصه کشاورزی و صنعت آب کشور مورد استفاده قرار گیرد.

حجت الاسلام جعفری بروجنی گفت: البته در این زمینه گام‌هایی برداشته شده که کافی نیست، کشور هیچ راه گریزی برای فایق آمدن بر تغییر اقلیمی که روی داده و محدودیتی که در منابع آب به وجود آمده، جز استفاده بهینه و مدیریت مصرف ندارد.

این نماینده مجلس همچنین با تاکید بر برقراری ارتباط تنگاتنگ وزارت نیرو و بخش آب کشور با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: میزان هدررفت و تبخیر آب در کشور رقم بسیار بالایی بوده و سه برابر میانگین جهانی است؛ این شرایط به واسطه تغییرات اقلیمی و شرایط آب و هوایی کشور تشدید شده است.

وی افزود: بر همین اساس لازم و ضروری به نظر می‌رسد که برای مدیریت حوزه مصرف آب از فناوری‌ها و علم جدید که بیشتر شرکت‌های دانش بنیان متولی آن هستند بهره ببریم و بی تردید این نمایشگاه‌ فرصتی است که دست متولیان اصلی بخش آب کشور در دست این شرکت‌ها قرار گیرد تا از ایده‌های آنها برای تجاری‌سازی استفاده شود.

نماینده مردم بروجن افزود: وزارت نیرو می‌تواند با ایجاد زیرساخت‌های لازم در این باره موفق باشد و با این شرکت‌ها ارتباط برقرار کند و ارتباط بین صنعت و شرکت‍‌های دانش بنیان را شاهد باشیم.

وی درباره حمایت‌های مجلس شورای اسلامی از بخش آب کشور هم اظهار داشت: سال گذشته اعتبار خوبی را برای دانش‌بنیان در نظر گرفته شد و امسال تلاش داریم در حوزه تحقیقات آب و مجموعه‌های فعال در بخش کشور کارهایی در چارچوب بودجه انجام دهیم.

وی تاکید کرد: صنعت آب کشور نیاز به تحول دارد و مجلس شورای اسلامی مشکلی در حوه قانون‌گذاری ندارد و تمام تلاش خود را در این جهت دارد، هر کمکی بتوانیم انجام می‌دهیم. باید از این فضای علمی و قابلیت و ظرفیت علمی بخش آب کشور در بخش حاکمیتی استفاده کنیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.