در این گزارش آمده است: مدیران بانکهای مواد غذایی در انگلیس به دولت ریشی سوناک نخست وزیر این کشور هشدار دادهاند «سونامی نیاز» در انگلیس میتواند موجب شود آنها مجبور شوند دست رد به سینه خانوادههای گرسنه بزنند، زیرا میزان ارائه کمکها در حال کاهش است و این در حالی است که حجم تقاضا در مواجهه با بحران هزینههای زندگی در انگلیس همچنان در حال افزایش است.
افراد کمک کننده داوطلب در گفتگو با ایندیپندنت اعلام کردند: دیگر خسته شدهاند و از اتفاقات سال جدید نگرانند، زیرا با کاهش کمکهای مالی به همراه افزایش تعداد افراد نیازمند به کمک دست و پنجه نرم میکنند.
یک نظرسنجی انجام شده توسط شبکه مستقل کمکهای غذایی (ایفان) شبکهای متشکل از ۵۵۰ گروه در سراسر انگلیس نشان داد ۹۱ درصد از بانکهای مواد غذایی در فصل زمستان امسال در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش تقاضای بوده اند.
دادههای این نظرسنجی همچنین نشان داد ۶۹ درصد از بانکهای مواد غذایی شاهد کاهش کمکهای غذایی و کمکهای نقدی بوده اند. ۴۶ درصد در این باره نگرانند که آیا ظرفیت حمایت از مردم در سال ۲۰۲۳ را دارند یا خیر.
به گفته روسای بانکهای مواد غذایی در انگلیس، افزایش شدید بهای قبوض انرژی، افزایش قیمت مواد غذایی و عقب ماندن دستمزدها از تورم بدین معناست که پرداختهای معیشتی در ماه نوامبر تنها سبب کاهش بخش بسیار کوچکی از تقاضا برای دریافت کمک شده است.
کیتی بلاند، که بانک غذایی لئومینستر در هرفوردشایر را اداره میکند، در این باره گفت: تعداد بستههای ارائه شده در امسال دو برابر تعداد بستههای توزیع شده در سال ۲۰۲۱ بوده است.
او گفت یک سونامی نیاز جدید در فصل زمستان امسال در جریان است به ویژه با توجه به این موضوع که موسسه «اِیج یو کی» به افراد مسن بیشتری اشاره میکند که با قبوض فزاینده انرژی و قیمتهای به شدت بالا سوپرمارکتها دست و پنجه نرم میکنند. مردم سردشان است، گرسنه و مستأصلند. داوطلبان ما نمیتوانند با این سطح از خدمات خودشان را وفق دهند و فکر نمیکنم ما هنوز با بدترین وضعیت این بحران مواجه شده باشیم. آنها خسته شده اند و در این باره نگرانند با تداوم افزایش تعداد افراد نیازمند، چگونه میتوانیم به فعالیتهای خود ادامه دهیم.
کیت بروستر از موسسه «وان کن تراست» در باکینگهامشایر در سخنانی گفت: والدین در دوران تعطیلات برای تغذیه فرزندان خود با مشکل مواجه هستند. ژانویه احتمالا ماهی دشوار خواهد بود، زیرا برخی از خانوادهها در نیمه دوم دسامبر حتی به مراتب بیش از پیش تحت فشار قرار خواهند گرفت.
«جن کولمن» مدیر بانک غذایی بلک کانتری در دادلی، نیز در این باره نگران است که این یزان از فشار در ماههای اولیه سال آینده بدتر شود. او گفت: بسیاری از مردم با بدهی و افزایش قبوض انرژی مواجه هستند، و به همین دلیل خرید مواد غذایی برایشان یک گزینه نیست.
نظرسنجی ایفان در ماه نوامبر همچنین نشان داد ۹۰ درصد از انی موسسات شاهد افزایش تعداد افراد جدیدی بودهاند که برای کمک به آنها مراجعه میکنند و به دلیل بحران هزینه زندگی به سوی فقر سوق داده شده اند.
قرار است کمکهای دولتی در ماه آوریل ۱۰.۱ درصد افزایش یابد که نزدیک به نرخ تورم فعلی است، اما مدیران بانکهای مواد غذایی خوشبین نیستند این میزان افزایش برای پوشش قیمتهای سرسام آور، قبوض انرژی و بدهی کافی باشد. بسیاری از کسانی که برای کمک به موسسات خیریه روی میآورند در مشاغلی کار میکنند که دستمزدها در آنها کم است. اتحادیهها نیز هشدار میدهند حتی برخی از کارگران بخش دولتی نیز به شدت نیازمند هستند.
ایفان از ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس خواست برای افزایش حداقل درآمدها در ماه ژانویه و همچنین اقدام بلندمدت برای افزایش پرداخت کمک هتی معیشتی و دستمزدها مطابق با تورم، حمایتهای نقدی بیشتری ارائه کند.
«سابین گودوین» هماهنگکننده ایفان میگوید کمکهای فصلی و توزیع بستههای غذایی اضطراری نمیتواند این بحران را حل کند. تنها افزایش درآمد میتواند سبب حل این بحران شود. گودوین از دولت خواست مسئولیت سیاستهای پیشرونده فقر در انگلیس را بر عهده بگیرد و گفت: هرچند از افزایش ۱۰.۱ درصدی کمکها در ماه آوریل استقبال میشود، اما این اقدام احتمالا تأثیر کمی در کاهش ناامنی غذایی و فشار آشکارا بر افراد دارد.
مدیران بانک مواد غذایی در گفتگو با نشریه ایندیپندنت گفتند برخی از والدین به قدری با مشکل مواجهند که نمیتوانند امسال برای فرزندان خود هیچ هدیهای در ایام کریسمس بخرند.
«بیلی مک گراناگان» مدیر موسسه «دَدز هاوس» میگوید هزینههای زندگی سبب اعمال فشارهای زیادی بر خانوادهها میشود. کریسمس برایشان ناراحت کننده است، زیرا بسیاری از خانوادهها نمیتوانند چیزی بخرند.