اتابک جعفری لور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور در آیین بهره برداری از آبرسانی به ۱۸ روستای قلعه گنج گفت: در سطح کشور در حوزه آب روستایی عقب ماندگی داریم و فقط منحصر به منطقه خاصی نیست؛ بنابراین ۲۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار باید آب رسانی شود که نیاز به کمک دستگاههای گوناگون دارد. همه باید کمک کنند، سپاه در کنار ما است و آبرسانی به حدود هفت هزار و ۱۰۰ روستا را به آنها واگذار کرده ایم.
وی افزود: آبرسانی به حدود سه هزار روستای کشور را پیمانکاران بخش خصوصی انجام میدهند و پنج هزار روستا هم برنامه ریزی شده تا با کمک خیرین آبرسانی شود.
جعفری لور ابراز امیدواری کرد: یا پیگیری دولت و کمکی که مجلس شورای اسلامی در بودجه ۱۴۰۲ خواهد داشت، سالهای آینده تمام روستاها را در برنامه آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) قرار خواهیم داد.
وی اضافه کرد: پیگیر هستیم با کمک بنیاد مستضعفان و جانبازان، آب و فاضلاب و هر امکانی وجود دارد، روستاهای جنوب استان کرمان در سریعترین زمان ممکن آبرسانی شود.
با راه اندازی مجتمعهای آبرسانی سورگ آباد، چراغ آباد، بند چاه رضا، و چاه المدین ۱۸ روستا با جمعیت ۲ هزار خانوار در شهرستان قلعه گنج دارای آب آشامیدنی بهداشتی شدند. این مجتمعهای آبرسانی با مشارکت بنیاد مستضعفان، اداره کل امور عشایری، موسسه خیریه رضوان و سپاه قلعه گنج و با اعتبار ۱۳ میلیارد تومان به بهره برداری رسیده است.
شهرستان قلعه گنج در ۴۲۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان واقع شده است.