محمد حسنینسب گفت: برداشت مرکبات از سطح ۶ هزار و ۹۰۰ هکتار باغهای بارور استان به تدریج از مرداد ماه شروع شده و در هفتههای اخیر نیز برداشت انواع پرتقال، نارنگی، گریپ فروت و نارنج شروع شده و تا اواخر امسال با برداشت پرتقال والنسیا پایان مییابد.
او می گوید: بیشتر مرکبات خوزستان در بازارهای داخلی عرضه میشود، استفاده از نهال استاندارد ارقام تجاری مرکبات و انجام عملیات مدیریت تولید محصول براساس اصول فنی و توصیههای آموزشی ترویجی در سالهای گذشته، موجب ارتقای عملکرد در واحد سطح و افزایش تولید مرکبات استان شده است.
شهرستانهای مهم تولید مرکبات، دزفول، شوش، اندیمشک، شوشتر، دزپارت و باغملک هستند.
استان خوزستان سالانه ۴۲۰هزار تن انواع محصولات باغی تولید مینماید که بیش از ۲۵ درصد میزان این تولیدات مربوط به مرکبات میباشد.