مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: تغذیه سالم در فصل پاییز و زمستان سبب تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامتی بدن می‌شود.

نقیایی مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: مصرف مایعات، سوپ، آش و آبگوشت در فصل پاییز و زمستان به حفظ سلامتی و بهبود انواع بیماری‌های این فصول کمک می‌کند.

او بیان کرد: مصرف سبزیجات و میوه‌ها مانند انار و خرمالو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان در این فصل مفید است و سبب تقویت سیستم ایمنی می‌شود.

او تصریح کرد: استفاده از انواع جوانه‌های گیاهان نیز در فصل پاییز و زمستان از ابتلا به انواع بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

امتیازی متخصص طب ایرانی گفت: طبع فصل پاییز سرد و خشک است و فصل زمستان دارای طبع سرد و مرطوب است و باید از مصرف غذا‌های با طبع خشک و سرد در این فصول پرهیز شود.

به گفته او مصرف میوه انار و سیب شیرین و پرتقال شیرین نیز در این فصول برای سلامتی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن انسان مفید است.

او بیان کرد: توصیه می‌شود سوپ‌ها چرب نباشد و گوشت زیاد در تهیه سوپ استفاده نشود.

او تصریح کرد: در تهیه سوپ از گوشت پرندگان شامل بلدرچین و کبک استفاده شود که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.

امتیازی گفت: اگر در تهیه سوپ از گوشت مرغ استفاده می‌شود یک تکه چوب دارچین در آن ریخته شود و بعد از پخت آن را بیرون آورند که اصلاح مزاج شود.

او گفت: در فصل پاییز و زمستان از مصرف غذا‌های با طبع سرد و خشک مانند فسفود‌ها و مواد سرخ کردنی و غذا‌های تند و تیز پرهیز شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.