![۲۲ بهمن ۱۴۰۳ از دریچه دوربین باشگاه خبرنگاران جوان + فیلم](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339113_832.jpg)
سردار علی آزادی اظهار کرد: مأموران انتظامی ایست و بازرسی شهید ارجمندی شهرستان سقز هنگام کنترل محورهای عبوری به یک خودروی پژو ۴۰۵ حامل کالای قاچاق مشکوک شدند و خودرو را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی کردستان افزود: مأموران در بازرسی از خودرو حامل کالای قاچاق، تعداد ۵۷ هزار و ۱۰۰ عدد قرص غیر مجاز خارجی قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال کشف کردند.
او گفت: دراین خصوص خودرو توقیف و متهم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به اینکه گسترش قاچاق کالا اثرات سوء و منفی بر تولید داخلی داشته و امنیت اقتصادی را درجامعه برهم میزند از شهروندان خواست در صورت اطلاع از فعالیت قاچاقچیان کالا، مراتب را سریعا به پلیس گزارش دهند.